От х:

Днес в x:

7+1 страстни песни от последния месец (видео)

Независимо от това, което казват астрономите, месец май е най-пролетният. Може би затова на музикалния хоризонт точно по това време тази година се появиха някои изпълнени с истинска страст парчета. Няма да става дума тук за мега звезди, което не означава, че артистите, които ви представяме са малко неизвестни или че няма един ден да са мега. Нищо подобно, и критиците ги отбелязват с подобаващо одобрение. Тези имена са млади и фреш, а в песните им има голяма доза искреност. Но предупреждаваме, страстите са различни...

1. Nick Jonas - Chainsaw. Помните ли сладките Джонас Брадърс? Тийнейджърите от фамилната група пораснаха. Ник се изявява като артист и автор на песни, а тази е изпълнена със страст. И тази страст не е шега работа. Изгаряща. Буквално.

2. Benjamin Clementine - I Won’t Complain. За този клип е трудно да определем какъв точно артистизъм носи - френски и ли британски. Бенджамин Клементе е роден в Лондон, част от музикалната му кариера се развива във Франция, в момента е пак на Острова. Визията на видеоклипа е безумно въздействаща и наистина звучи една много горчива страст в изпълнението. Песента е от дебютния му албум "At Least For Now" 

3. Fifth Harmony - Write On Me. Клипът има много качества, както и дамите в него. Това не е химнът на татуистите...

4. OneRepublic - Wherever I Go. "Където и да отида, търся теб"... малко изненадващо видео относно локацията на "където и да е", но градусите на страстта са много по скалата на този жанр.

5. NEEDTOBREATHE “NO EXCUSES ” (H A R D L O V E). Когато всичко, което правиш, е за това момиче от гимназията, а тя прави неща, за които няма прошка... Тежък валс с мръсна китара.

6. Cobi - Don't You Cry For Me

7. Chris Janson - Holdin' Her. Сега, тук отделяме място за една страст, която рядко чуваме да се възпява. Но в Нашвил нещата стоят ето така, ... след 9 години. Страхотният глас на Крис Дженсън е неустоимо привлекателен, особено, когато същият той пее за жена си. Щото иначе е пял и за "Силата на позитивното пиене", но това не е тема в случая.

8. Sigala - Give Me Your Love. С участието на Джон Нюман и бога на грува Найл Роджърс, призивът е пълен със страст... към ритъма...

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини