От х:

Днес в x:

Ботевци закопаха тузарите, вместо с лимузини отидоха на бал с автобус

    Ботевци закопаха тузарите и вместо с лимузини отидоха на бал с автобус. Цял клас ученици от Езиковата гимназия се отказаха да демонстрират възможности и се обединиха около идеята да не обикалят града с автомобили с надути клаксони ,а тихо и кротко да стигнат до паметника на Апостола с автобус.Младите хора ,накипрени за бала пристигнаха в центъра на града със специално разрешение на полицията.Те бяха посрещнати от десетки любопитни кърджалийци,които ги аплодираха.

    За своята инициатива ботевци избраха туристическата фирма ЕMS TUR,която е предпочитана от тях.Ще припомним,че учениците на гимназията пътуват по Европа именно с тази реномирана фирма от Кърджали.

    Учениците от Езиковата гимназия,могат да си позволят да се появят за бала си със скопи коли.Те обаче предпочетоха да са солидарни с тези свои връстници,които нямат тази възможност.Това сподели за Кърджали бг вести президентът на ЕМS ТUR Сейхан Мехмед.Той посочи също,че това е първа по рода си инициатива в града и я адмирира.Учениците ни дават пример,върху който трябва да се замислим,подчерта Сейхан Мехмед.

    Въпреки,че бяха с автобус,а не с автомобили ботевци по традиция отброяваха до 12 в последната нощ на своето ученическо битие.

    Георги Кулов

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини