От х:

Днес в x:

Д2 изнесе концерт в Ардино

    Една от най-популярните у нас рок групи  Д2 изнесе концерт в Ардино. В продължение на един час стотици ардинчани и гости се насладиха на най-популярните хитове на рокаджиите. Музикалното събитие бе част от програмата, която Ардино подготви за 24 май – Денят на славянската писменост и българската просвета и култура. 

    Вокалистът на групата Деян Каменов коментира, че е впечатлен от красотата, чистота и подредеността на града. „Получи се много хубав концерт. Благодаря от мое име и от името на групата на Евгений Смирнов за поканата, както и на ръководството на общината за съдействието. Надяваме се отново да дойдем тук и да изнесем концерт за любителите на рок музиката”, заяви вокалистът на Д2. Той се включи в дарителската акция на Многопрофилната болница за активно лечение и общинската и младежката организация на БЧК в Ардино за подпомагането на социално слабо момче. Неговият пример последваха много жители и гости на града и сумата, която бе събрана възлиза на 1136 лв.

    Преди и след концертната програма рок групата отдели специално време за феновете си и раздаде автографи на най-запалените.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини