От х:

Днес в x:

Питон охранява онлайн-наркопласьори

В Новосибирск (наричан още азиатската столица на Русия) била разбита група наркопласьори. Шестимата чаленове на бандата са на възраст от 20 до 24 години, а при акцията органите на реда се натъкнали на двуметров питон. Той служел за охрана на един от членовете на престъпната група, според собствените му обяснения. За това съобщава  управлението на ФСКН на Русия в Новосибирска област в сряда, 4 май.

Екзотичният домашен любимец бил открит при задържането на член от групата, който изпълнявал функциите на оператор. Участниците в новосибирската наркобанда контактували помежду си чрез месинджър. Наркотиците били пласирани посредством интернет-магазин. При ареста били открити над 500 таблетки МДМА (экстази), около хиляда пакетчета със смеси за пушене. Общо били иззето около 3 кг наркотични вещества. 

Лидер на групата бил 20-годишен студент. Според информацията на органите на реда, той  поддържал контакт с доставчиците, купувал градиентите за приготвяне на смесите за пушене и обновявал "съдържанието" на интернет-магазина.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини