От х:

Днес в x:

Цистерна разби тротоара до зала "Юнак"

    20-тона цистерна доразбива и без това трудно проходимия тротоар край новите тенис кортове срещу спортна зала „Спартак“. За това сигнализираха читатели на haskovo.net.

    По свидетелските им думи тежката машина  се качвала всяка сутрин по тротоара в близост до кортове “Юнак“, за да зареди малка цистерна с вода, необходима за навлажняване на настилката.

    Хората от близките жилищни сгради, които вървят всеки ден по разчуканите тротоарни плочки, се оплакват, че ежедневно  жените рискуват оставяне на токче в дупките, или пък изкълчване на глезен.

    „Знаем за проблема. Това е само временно явление. Този тротоар и без това е в окаяно състояние отдавна и е планиран за ремонт. Затова нашата цистерна се качва на плочника, за да зарежда кортовете. Това обаче ще е само временно положение. След празниците този тротоар, който е около 100-тина метра е в планираните ни ремонтни дейности. След почивните дни по Гергьовден, които предстоят, ще се заемем с него.“, коментира ситуацията шефът на „Екопрогрес“ Диян Петков.

    Наша проверка показа, че цистерната е на "Титан".

    Според запознати, скоро предстои обявяването на процедура за собствен сондаж за тенис кортовете „Юнак“. На тях тренират тенисистите от тенис клуб „ Хасково 2015“, в който Григор Димитров е картотекиран под № 1.

    Мая Манолова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини