От х:

Днес в x:

2 май-Ден на Харманли, композиторът Петър Льондев стана почетен гражданин

    На Деня на Харманли- 2-ри май композиторът Петър Льондев стана почетен гражданин на церемония по време на празничната сесия на местния Общински съвет. На нея гости бяха Областният управител на Хасково Станислав Дечев, депутатите от ГЕРБ Делян Добрев и Евгения Ангелова, кметове на общини от областта, почетни граждани на Харманли, десетки гости от цялата страна, видни харманлийци.

    Кметът на общината Мария Киркова благодари за подкрепата към Харманли и към екипа й. В приветствието си към гостите на тържествената сесия Областният управител Станислав Дечев посочи, че прогресът в града е видим като подчерта: Тук вече се инвестира, общината е отворена към бизнеса и съвсем скоро всички ще бъде свидетели на реални резултати!

    Преди това гостите и граждани на Харманли  се събраха за  тържествената церемония по издигане на знамената на спортните клубове в Харманли, на която водещ  бе спортист №1 на България Габриела Петрова. В алеята на спорта на Харманли от днес се развяват знамената всички спортни клубове от общината, които са открили за българския спорт десетки шампиони.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини