От х:

Днес в x:

Григор Димитров призна: Поведението ми беше под всяка критика. Извинявам се

Поведението ми беше под всякаква критика. Това признава Григор Димитров след загубата във финалния мач срещу Диего Шварцман на турнира в Истанбул по време на пресконференцията след двубоя, пише "24 часа". Григор счупи няколко ракети и бе наказан от съдията.

Днес българинът се изкачи с едно място в световната ранглиста - от 29-о на 28-о, след като достигна до финала в Истанбул, където миналата година отпадна на полуфинал.

Тенисистът разказва, че е получил мускулното схващане в левия крак, довело физиотерапевт на корта, в средата на втория сет, след едно от дългите разигравания.

Все пак, казва Григор, сега играя по-добър тенис.

"Не мога да кажа какво точно ми е липсвало. Каквото и да кажа, ще прозвучи като извинение. Изцяло всичко си бе в моите ръце. Кортът бе много тежък, срещу мен имах съперник, който се движи отлично. Цялата му игра вървеше много добре, дори и в първия и втория сет, когато изоставаше в резултата. Дори при 5-2 във втория сет знаех, че предстои още много игра. Всичко опитах със сервиса си, но топката винаги идваше обратно. Вместо с 2-3 удара да свършваше разиграването, то приключваше с 10-12 удара", казва още 24-годишният българин.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини