От х:

Днес в x:

Най-често срещаните романтични женски фантазии

Има някои неща, които искаме мъжете да правят за нас. Ние изграждаме в главите си истории и се надяваме някой ден да се превърнат в истина, макар това никога да не се случва. Измисляме си сценарии, в които се чувстваме като във филм по Никълъс Спарк, защото ние, жените, сме романтични създания (дори понякога да не си го признаваме).

Ето един списък с най-често срещаните романтични женски фантазии, които бихме искали вие, момчета, да осъществите.

1. Да ни посетите неочаквано

На пръв поглед може би звучи психарско да се появиш на нечия врата без преди това да звъннеш, но има случаи, в които това е добра идея. Представете си, че сте се скарали с вашето момиче и тя се прибира вкъщи, изтощена от работа и от живота въобще. Мисли си какво е казала, което може да е било погрешно, и какво сте казали вие, което е наранило чувствата й. Но когато стигне до вратата, ви вижда да я чакате, готови да се сдобрите.

Защо това е добра идея? Защото ние, жените, винаги се надяваме да направите нещо повече. Свикнали сме мъжете да казват всякакви неща, но никога да не ги изпълняват реално. Както се казва в „Красавицата и Звярът“ на Дисни: „Обичайните неща, които мъжете дават на жените – цветя, бонбони, обещания, които нямат намерения да спазят.

Безкрайно сме уморени от това, така че да дойдете пред вратата ни и да ни покажете, че наистина ви пука, е едно от най-хубавите неща, които можете да направите за нас.

2. Да ни организирате изненадващо бягство

Понякога рутината надделява и магията във връзката започва да изчезва. Къде отиде пламъкът? Как да го върнем? Може би всичко, от което имате нужда е да избягате заедно за малко.

Ако имате връзка като на Рос и Рейчъл от “Приятели” и постоянно сте заобиколени от други хора, понякога е добре да си отделяте време само за вас двамата, без натиска на останалите хора. Заведете ни на някое тихо място извън града, където да сме само ние. Много бихме се радвали да се приберем вкъщи и да ни кажете „Вземи малко багаж и да тръгваме“. Дори няма нужда да ни казвате къде отиваме, нека бъде изненада. Ще се учудите колко добре ще се отрази това на двойката ни.

3. Да се приберете по-рано

Когато заминете някъде за уикенда с момчетата, ни липсвате. Да, знаем, че се забавлявате по мъжки, но какво ще стане, ако решите да се върнете един ден по-рано? Да ни изненадате на вратата, понеже и ние сме ви липсвали? Повярвайте, това ще ни изстреля на седмото небе.

4. Да ни гоните до летището

Да, знаем, че е страшно изтъркано и го има във всеки филм, но да тичате след нас, когато тръгнем на дълго пътуване, е една от най-големите ни фантазии. Защо ли? Просто е.

Романтичните комедии са ни оставили с убеждението, че ако мъж ни гони до летището, той определено ни обича. Може да иска да ни каже, че без да искаме, сме прибрали зарядното за телефона му в багажа си, но правейки го по този начин, ни кара да се чувстваме като принцеси. Знаем, че не живеем в романтична комедия, но все пак – направете го поне веднъж!

5. Да ни оставяте бележки

Помните ли този тъжен филм, “P.S. Обичам те”? Е, можете да направите нещо подобно за нас. Оставяйте ни малки бележчици навсякъде – в джоба на якето, в книгата, до кафето. Обичаме да намираме такива неща, защото те ни показват, че сте мислили за нас през деня. Да, писането на съобщения без повод е хубаво, но е изтъркано. Написаните на ръка бележки са по-добър вариант, защото са по-лични, освен това сте отделили време, за да ги напишете.

6. Да се грижите за нас

Когато сме болни или пък е онзи период от месеца, когато сме се свили на топка, плачем и искаме да убием някого – погрижете се за нас. Направете ни супа или чай, погалете ни по косата, прегърнете ни. В тези моменти искаме да чувстваме близостта ви и да ни напомните, че винаги сме красиви във вашите очи – независимо, че в момента изглеждаме и се чувстваме като смъртта. Ние пък ще се погрижим за вас, когато вие се разболеете.

Бъдете нашите рицари в блестящи доспехи, а в замяна ние ще се отнасяме с вас като с царе. Малките детайли са изключително важни за връзката. Те няма да ви отнемат много време или енергия, но ще ни накарат да се чувстваме обичани, обгрижвани и ценени. В замяна пък ние ще ви върнем жеста и... кой знае, може да сбъднем някои от най-смелите ви фантазии.

Източник: http://iwoman.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини