От х:

Днес в x:

С Пролетен концерт певици ни пожелаха "Светли празници"

    С празничен Пролетен концерт, вокалната група на СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“, с ръководител Миглена Стоева, зарадва родители, учители, ученици и гости на школото. Заедно с домакините, се изяви и мажоретният състав „Златаровче“, с ръководител Гинка Димова.

    Концертът се състоя в празнично украсената зала на училището.

    Изпълнителите показаха талант както в солови изяви, така и в дуети и група. За пръв път бяха представени новосформираните дуети между Деница Рашкова и Румяна Палазова и Атанаска Тенева - Нани и Румяна Палазова. Освен обичайните заподозрени Нани и Лили Караславова, солово се изявиха Дени, Руми и Радост Грозева. Част от програмата беше от познати обработки на български фолклор, но не липсваха и популярнии любими световно известни парчета. Със своето отлично представяне момичетата бяха наградени с бурни аплодисменти.

    Възпитаниците на Миглена Стоева показаха завидни певчески умения. На финала във въздуха витаеше възкресенски дух, а в детските очи се четеше истинско въодушевление от дадената им възможност за изява. Публика и изпълнители се разделиха с пожелание за светли празници.

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини