От х:

Днес в x:

"Рожен" с награда за най-оригинално събитие на 2015г

    Община Смолян получи престижното отличие от Международното изложение „Културен туризъм“ 2016 във Велико Търново. В конкурса на борсата “Чети и пътувай” (READ&TRAVEL) , голямата награда на журито за най-оригинално събитие в областта на културния туризъм за 2015 година бе присъдена на Събора на народното творчество и животновъдството „Рожен“. Той се организира от Сдружение „Рожен – Наследство в бъдещето“ и Община Смолян в партньорство с Община Чепеларе и с подкрепата на Министерството на културата.

    Авторитетният приз бе връчен на официалната церемония, провела се във великотърновското читалище „Надежда-1869“ на 16 април вечерта. Наградата от името на организаторите на Роженския събор получи Симеон Караколев от Сдружение „Рожен – Наследство в бъдещето“.

    Над 70 български и чуждестранни изложители се включиха в XIII Международно туристическо изложение „Културен туризъм” , провело се във Велико Търново от 14 до 17 април. Форумът е съвместен проект на Община Велико Търново, Общинска агенция по туризъм „Царевград Търнов“, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции (АБТТА). Провежда се с подкрепата на Министерството на туризма на Република България.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини