От х:

Днес в x:

Безработни работят с фалшиви ЕГН-та. Вестниците в неделя

24 часа

Безработни работят с фалшиви ЕГН-та

Безработни дават фалшиви ЕГН-та или имена, когато сключват еднодневни трудови договори за бране на земеделска реколта. Това са установили от Главната инспекция по труда при анализи на въведените през 2015 г. еднодневни договори.

Анализът, изготвен за социалния министър Ивайло Калфин, ще бъде обсъден в понеделник на тристранка.

„Труд”

Разкриха будоар за ВИП наркомани в Студентския град

Луксозно помещение, в което ВИП клиенти да се друсат в разкош, бе открито от полицията в чалга дискотека в Студентския град. Това съобщи шефът на столичната полиция старши комисар Младен Маринов.

Светкавичната акция на ченгетата от отдел „Наркотици” е била в нощта срещу събота. Арестувани били двама служители и петима клиенти на дискотеката, чието име Маринов не пожела да съобщи. Неофициално обаче се разбра, че заведението е „Плаза” на фолкпевеца Константин. Той не е бил задържан.

 „Стандарт”

Гърците ни изкупиха шоколадовите бонбони

Шоколадовите бонбони станаха тотален хит сред гръцките шопинг туристи. Преди големия християнски празник Великден чужденците масово изкупуват от Благоевградско шоколадови изделия в промишлени количества. Увеличение на гръцки клиенти отчитат в последните няколко седмици търговците в Петрич и Сандански.

В пазарните дни в двата южни града пристигат автобуси и автомобили от южната ни съседка. Туроператори на юг от границата организират с голям успех екскурзии, най-вече за пенсионери, до България. Целта на туристите е да направят обиколка на магазините в двата града преди Великден и да си купят евтини и качествени стоки

„Монитор”        

Европол разби българска мрежа за проституция в Италия

Европол разби българска мрежа за проституция в Италия. Общо 12-ина българи са обвинени в трафик на хора и подтикване към проституция в рамките на операция, наречена „Българска сянка”. Сънародниците ни организирали канал за прехвърляне на български момичета в италианския град Пескара, на Адриатическото крайбрежие. Там те контролирали бизнеса със сексуални удоволствия, често в конкуренция с румънци, съобщи Нова телевизия. Според следователите печалбата била минимум 50 000 евро на месец.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини