От х:

Днес в x:

Уволненият професор от НСА питал бившата адреналинка за масаж

Бившата адреналинка Ваня Георгиева казала на уволнения преподавател от НСА Николай Колев, че е започнала да прави масажи и допълнително си докарвала добри доходи, твърди префосорът.

"Аз я питах дали може ли на мен да ми направи масаж и ако съм доволен ще я препоръчам на жена ми, на приятели, на колеги", заяви пред Нова телевизия проф. Колев.

„Аз проявих една наивност, аз вярвах на това момиче, защото ми беше добра позната, не съм и допускал, че аз мога да съм герой в една телевизия", твърди той. „Нито съм се обаждал в хотела, нито съм плащал за него. Не съм имал съмнение, че в хотелската стая няма да ми бъде извършен масаж", категоричен е проф. Колев.

„Ваня ми каза, че иска да завърши НСА и че има няколко невзети изпита. Попита ме дали мога да й помогна да си вземе изпитите, но аз й казах, че не мога, защото не преподавам тези предмети", твърди проф. Колев.

Той ще настоява за експертизи, които да установят автентичността на записите, излъчени в „Господари на ефира". Според него става дума за сценарий, който е целял отстраняването му от академията.

Адвокатът му Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата - за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа. Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.

Източник: дарик

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини