От х:

Днес в x:

ПУ обяви датите на приемните си изпити

Пловдивският университет "Паисий Хилендарски" обяви датите на приемните си изпити в предварителната кандидатстудентска кампания за академичната 2016/2017 г.

Кандидат-студентите могат да се явяват на предварителни изпити по 13 дисциплини, 11 от тях са насрочени за юни, като най-масовият - по български език е на 1 юни. Това съобщиха от пресцентъра на висшето учебно заведение.

На 2 юни са по история на България, география на България и биология. Знанията на кандидат-студентите по математика, психология, химия и теология ще бъдат проверени на 3 юни, а ден по-късно са насрочени изпитите по английски език, информатика и тестът със събеседване по физика.

Изпитът по музика за специалностите "Педагогика на обучението по музика", "Музика" и "Джаз и поп изпълнителско изкуство" ще се проведе съответно на 26 март, 23 април и 14 май. През април е тестът със събеседване по физика, в края на март е събеседването по биология.

Документите за участие се приемат от 7 март до 20 май 2016 г. в Университетския информационен център или по интернет. Таксата за полагане на един кандидатстудентски изпит е 30 лева, за всеки следващ изпит се заплаща по 20 лева.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини