От х:

Днес в x:

555 лева събраха танцьорките на Angelic Energy

    Концертна програма с благотворителна цел организираха момичетата от двете формации на Angelic Energy. „Арт денс“ и „Веселите крачета“ излязоха в два последователни концерта и взривиха актовата зала на СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“.

    „Българска традиция и съвременен танц“ е мотото под което се учат и творят момичетата на Ангелина Кръстева и концертът им отново преплете стъпките на българските хора и актуална хореография. В програмата се надиграваха малките и големите, надпреварваха се да показват кой какво е научил и какво може. Вихрените хора и сложните съвременни стъпки оставиха без дъх зрителите и обраха овациите им. За още по-голяма наслада на сцената излезе и пя Атанаска Тенева. Тя също съобрази репертоара си с идеята на концерта и изпълни традиционна и съвременна песни. В помощ на танцьорките бяха водещата Ралица Георгиева, триото Веси, Мими и Габи и DJ Васко.

    „Много съм щастлива – сподели след концерта ръководителката Ангелина Кръстева – момичетата сами инициираха този спектакъл и ме накараха да се чувствам горда с тях. Обичам ги много!“

    Кака Ани – както я наричат децата, благодари на кмета за дарените носии и на родителите за доверието им към нея.

    След края на концерта момичетата отчетоха 555 лв.събрани от билети. Средствата ще бъдат използване за нови костюми.  

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини