От х:

Днес в x:

Беливанов глоби ГЕРБ, не изчистили агитацията за Беливанов

    Кметът Добри Беливанов глоби седем партии, сред които и ГЕРБ, за непочистена агитация след изборите.

    Плакатите и политическата реклама трябваше да бъдат премахнати седмица след приключването на вота.

    Проверка на служителите на КОРЗ е засякла несвалени предизборни плакати плакати на БСП, ГЕРБ, ДПС, Коалиция за Хасково, НФСБ, МК “Народен съюз, ВМРО-БНД, БДЦ“, Сряда 7.

    5 партии и коалиции са внесли депозит от 1000 лева за лепене на предизборни материали. Това са ГЕРБ, БСП, МК“ Народен съюз ВМРО-БНД,БДЦ“, ПП „Зелените“, Сряда 7. Съставени са актовете за нарушения на тези политически сили, като депозитът им ще бъде задържан.

    Останалите политически формации-нарушители ще получат санкция от 1000 до 5 000 лв според изборното законодателство.

    Заповедта за глобите е разписана от кмета на Хасково Добри Беливанов, който не пощадил дори ГЕРБ, която го издигна за поста. Кметът бил категоричен, че трябва всеки, който е в нарушение, да бъде санкциониран, без оглед на контакти и симпатии, като дал за пример първия кмет на Хасково Михаил Минчев, който глобил себе си. Градоначалникът бил издал заповед да не се изхвърля мръсната вода на улицата, но съпругата му, както мнозина, я нарушавала. Когато граждани му обърнали внимание на това, кметът издал заповед, в която пишело „Кметът Михаил Минчев глобява гражданина Михаил Минчев“.

     Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини