От х:

Днес в x:

Човешки пръст на 100 млн. години?

    Много хора смятат, че историята, която учим, е фалшива. Има и такива, които твърдят, че ни се предоставя „филтрирана“ информация и много неща, които се отнасят до далечното минало на човечеството, биват скривани умишлено.

    Ами ако историята наистина не е такава? Истински или не, човешкият пръст , чиято възраст е изчислена на 100 млн. години, не би трябвало да съществува според конвенционалната археология.

    Но в последните 50 години са направени доста открития, които насочват към теорията, че човечеството е населявало планетата доста по-рано, отколкото смятат учените.

    Фосилът действително прилича на човешки пръст.

    Фосилизираният човешки пръст е открит през 80-те години на миналия век в каменна кариера в Тексас. Според палеонтолозите, за да се фосилизира по този начин, пръстът трябва да е бил затрупан за много кратко време и дълго след това до него да не е достигал кислород. Смята се, че човекът, който е бил собственик на пръста, е загинал от бърза и насилствена смърт.

    Д-р Дейл Питърсън (Dale Peterson) от университета Оклахома Сити изследвал пръста с рентген, компютърна томография и ядрено-магнитен резонанс. При анализа са забелязани отличителни вътрешни структури, подредени в концентрични кръгове. Допълнителни анализи показват наличието на кости, стави и сухожилия. Това са тъмните петна в рентгеновите снимки (долу).

    Източник: megavselena.com

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини