От х:

Днес в x:

Как се влюбват различните зодии

Не е тайна, че звездите и Вселената имат голямо влияние върху живота ни.

Нашият зодиакален знак определя до голяма степен характера и темперамента ни. Например, представителите на зодия Скорпион са сексуални, страстни и трудни за опитомяване. Като цяло всяка зодия си има различен подход към любовта. Някои са по-ревниви, други по-нежни, трети по-задълбочени...

Ето и как точно се влюбват различните зодии:

Овен (21 март – 19 април)

Те са пълни с живот и енергия. Освен това са хора, които обичат логиката и то във всяка област на живота си. Родените под знака на овена са лидери и искат да държат контрола на взаимоотношенията с партньора си в свои ръце. Когато открият любовта, те мислят логично и разсъждават дали тази любов би имала бъдеще. Като цяло те умеят да изграждат стабилни отношения с половинката.

Телец (20 април – 20 май)

Подобно на Овена и Телецът обича да контролира партньора си. Хората от тази зодия са много влюбчиви и чувствени. Те предпочитат сериозните, спокойни връзки. Като цяло представителите на зодия Телец са стабилни и решителни в любовта.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тези хора са забавни и харизматични оптимисти. Близнаците са безнадеждни романтици, които не обичат да бъдат сами. Затова, когато имат половинка, те са склонни да бъдат много прилепчиви към партньора си и искат да прекарват всяка секунда с него. За тях добрата комуникация е от ключово значение за връзката.

Рак (21 юни – 22 юли)

Родените под този знак се влюбват трудно, но за цял живот. Те са предпазливи в любовта, защото си търсят най-подходящия партньор. Хората от зодия Рак се впечатляват от амбициозни и енергични личности. Те са фантастични слушатели, които имат страхотно чувство за хумор.

Лъв (23 юли – 22 август)

Тези хора нямат никакъв проблем да намерят любовта, защото са много магнетични и самоуверени. Те са лоялни партньори, но все пак обичат свободата си и трудно се разделят с нея. Лъвовете са доста ревниви към половинката си. Те искат партньорът им непрекъснато да им показва и доказва своята любов.

Дева (23 август – 22 септември)

Представителите на тази зодия изглеждат малко хладни в любовта, но това е защото всъщност крият своята уязвимост. Те се влюбват трудно, но обичат силно. Ако половинката им ги разочарова, те винаги ще го помнят. Като цяло имат склонност да са твърде взискателни към партньора си, но пък не са ревниви като хората от зодия Лъв. Те по-скоро са търпеливи в отношенията си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните са изключително организирани и целенасочени, дори и в любовта. Те се влюбват в хора, които се отнасят с тях с уважение, тъй като са личности с голямо достойнство. Като цяло Везните изчакват известно време преди да се съгласят да поемат сериозен ангажимент във връзката. Когато обаче го поемат, те превръщат отношенията в свой основен приоритет и се стараят да поддържат мир и хармония.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Тези хора са много сексуални, страстни и огнени, като са склонни да мислят със сърцето си (и с други части на тялото си), а не с разума. Понякога стават агресивни в любовта и драматичните отношения не са им чужди. Скорпионите са много упорити и държат нещата във връзката да стават по техния начин.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

За тях любовта е приключение. Те са свободолюбиви и не се страхуват от нищо. Стрелците се влюбват лесно, като са склонни просто да следват сърцето си. Умеят да изграждат интелигентни взаимоотношения с партньори, които имат приключенски дух като тях самите.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Хората от зодия Козирог не си губят времето с неподходящи партньори, защото интуитивно умеят да предвиждат бъдещето си с даден човек. Те са много сериозни и търпеливи в любовта и са семейно ориентирани. Стремят се към спокоен, комфортен и щастлив живот с половинката. Козирозите не са много страстни натури, но пък бързо се превръщат в най-добрия приятел на своя партньор.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеят има голямо сърце и го отдава лесно на човека, в когото е влюбен, посвещавайки му цялото си време и внимание. Тези хора са безкористни в любовта, те са страстни и обичат силно, но трудно намират правилния човек.

Риби (19 февруари – 20 март)

Те са мили, сладки и доста чувствителни. Освен това Рибите много лесно се изплъзват от връзката с партньор, който не ги третира с любов и уважение, така че внимавайте! Тези хора имат лек, ведър характер, но пък и твърде лесно се разстройват, защото не търпят никаква критика.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини