От х:

Днес в x:

Беливанов: Остава една малка крачка. Ще я извървим заедно

Животът на един град прилича по нещо на човешкия. Има хубави моменти, има и лоши, има грешки, има и добри решения. Има също специални моменти, в които има правилно и неправилно решение. 1-и ноември е такъв ден. Тогава ще избираме между застоя и развитието, между безотговорността и социалната ангажираност, между непочтеността и почтеността.

В изборната кампания очаквах опонентът ми да прояви елементарно възпитание и уважение към хасковлии. Очаквах да излезе с някакви приоритети за развитието на Хасково, но той не предложи нито един. Стигна се дотам, че моят екип да му върши работата и да направи коректно сравнение, между моите приоритети за Хасково и тези на бившия кмет. Опонентът ми показа най-лошото от себе си и заля Хасково с арогантност и обиди, които в последните няколко дни преминаха в откровени лъжи. Това е причината той да си остане в миналото, където му е мястото. Ние заедно като град, като общност, ще продължим напред, за да подобрим живота в Хасково и да се борим за бъдещето.

Днес хасковлии сме по-различни, отколкото бяхме само преди няколко месеца. Видях как станахме по-активни и по-критични. Апатията и песимизмът, че нещо може да се промени към по-добро, изчезнаха и се появиха други емоции. Видях хората ядосани. Ядосани от липсата на работни места, от високите местни данъци и такси, от това, че общината се отнася зле с възрастните хора и че гони младите. Видях обаче силен оптимизъм, че можем да променим нещата към по-добро. В последните дни видях решителност и мобилизация да променим живота си за добро. Видях подкрепа за промяната. Гордея се с Вас!

Хасково бе много дълго в застой. Много дълго енергията на хората бе впрегната да служи на малцина. Ще променя това с подкрепата на всички Вас. В Хасково ще има справедливост и ресурсите на града ще стигат до всички. Заедно ще направим добра за Хасково промяна - с усмивка, без напрежение и с позитивна енергия.

Извървяхме заедно дълъг път. Остава една малка крачка. Ще я извървим заедно. Успех в неделя.

С уважение към хасковлии,

Добри Беливанов

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини