От х:

Днес в x:

Беливанов: На лъжата отговаряме с усмивка и с подкрепа за всеки в Хасково

Скъпи съграждани, Видяхте ли днес отвратителните листовки, с които замърсява Хасково бившия кмет? На тях пише “ДПС избра Беливанов”. Те не са предназначени да притесняват мен, да ме уплашат или да ме обиждат. Те са направени, за да лъжат Вас и да Ви притесняват. Направени са да обидят вашия избор.

Благодарение на вашата чиста подкрепа, миналата седмица, на първия тур написахме история. 20 430 хасковлии направиха свободен избор за кмет близо до хората. Това означава, че като го потвърдим в неделя, кметът на Хасково ще бъде избран само от Вас, без договорка с ДПС или която и да е друга партия.

За бившия кмет са гласували 13081 души, а кандидатът на ДПС Мюмюн Мюмюн има 6193 гласа. Дори, ако всички избиратели на ДПС гласуват за Георги Иванов, което се е случвало много пъти досега, те пак не могат да достигнат вашата подкрепа. Вие, хасковлии, решихте, че в следващите 4 години ДПС няма да участва в управлението на Хасково. Аз ще изпълня вашата воля.

Има една хубава българска поговорка “На лъжата краката са къси”. Изтърканата вече лъжа няма да успее да стигне нито до Вас, нито до изборния ден. Вашата подкрепа за нов кмет близо до хората е честна и бе дадена по убеждение, заради бъдещето на Хасково, а не заради мен. Зная това.

Лъжата е последната сламка, за която се хваща загубилият. Не се поддавайте на провокации и запазете мотивацията си. В неделя заедно ще направим последната решителна крачка към един нов, по-добър период за развитието на Хасково.

Нося Ви добри новини

Времето ми днес е отделено, за да свърша нещо хубаво за Хасково. Първо, ще се срещна с премиера Борисов при откриването на връзката на магистралите “Марица” и “Тракия”, за да му кажа, че в Хасково ще спечелим честно, че за нас е важно, че след няколко десетилетия чакане вече завършената магистрала “Марица” ще ни помогне да привлечем инвеститори.

Второ, днес с евродепутатът Ева Паунова ще обявим важна стъпка към откриването на нови работни места и помощ за хасковските фирми. Тя започва да организира в Брюксел бизнес и инвестиционен форум за представянето на Хасково, който ще ни помогне за привличането на инвеститори, за отварянето на нови работни места и ще помогне на хасковските фирми.

Вече работя по изпълнение на приоритетите за Хасково, с които съм се ангажирал. Успехът ще дойде само с много работа и аз не губя времето си. Съзнавам, че в следващите 4 години времето ми вече не е мое. То принадлежи на хасковлии.

Покажете пак, че хасковлии сме силни, честни и достойни

Винаги съм живял честно и почтено и не понасям лъжата. Заедно вече спряхме дребните по дух, озлобени политици, които са готови да прегазят нормалния човек, да преминат през всичко, само и единствено заради личната си власт. Затова ще премахна агресията, арогантността, омразата и натиска към хората от ежедневието на Хасково. Ще заменим злобата с подкрепа.

С екипа ми взехме решение в първия ми ден като кмет да премахнем веднага унизителната практика, наложена от бившия кмет - хасковлии да плащат всичките си задължения като условие да получават административни услуги. Всички трябва да си плащаме данъците и задълженията, но никой няма право да унижава хората.

Не обръщайте внимание на последните опити на побеснелия и озлобен бивш кмет да Ви развали настроението. Не му обръщайте внимание. Най-добрият отговор е с усмивка и увереност в успеха в неделя, още по убедително да потвърдим подкрепата си за кмет близо до хората. Ще заменим злобата с подкрепа за всеки.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини