От х:

Днес в x:

Михаил Миков: Извинявам се на хасковлии, че сме подкрепяли Георги Иванов

Лидерът на БСП Михаил Миков се извини публично на Хасково за подкрепата, която водената от него партия е давала през годините на дългогодишния кмет Георги Иванов.

„Хасковският модел е известен в цяла България и той трябва да бъде разбит“, подчерта Миков от трибуната в препълнената зала на НТС снощи. „Този модел, който е пословичен в страната, е наложен включително и с наше участие, за което се извинявам на хасковлии!“, допълни лидерът на социалистите. А краят на думите му едва се чуха от бурните овации, които последваха.
Достолепни мъже и жени  жени, а край тях момчета с току-що наболи мустаци и млади дами, се събраха снощи в центъра на Хасково, за да посрещнат лидера си. Повечето от хората, разбира се, бяха с червени рози в ръце.

След изказването на Миков, симпатизантите започнаха да коментират оживено публично поднесеното от него извинение. Някои го подложиха на критика, но повечето от хората одобриха и дори коментираха, че това изказване на лидера им е израз на осъзнато достойнство.

Някои от кандидатите за общински съветници, които за първи път влизат в политиката, пък изказаха пълна подкрепа към думите на лидера си и подчертаха, че след това негово публично извинение наистина влизат в местното самоуправление на Хасково с вдигната глава.

М. Манолова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини