От х:

Днес в x:

"Да за спорта на Димитровград" събра фенове на силовите спортове на стадион "Раковски"

Изображение 1 от 28

    "Да за спорта на Димитровград"  бе забавна нова инициатива, която организира коалиция „Да за Димитровград” с подкрепата на кандидата за кмет Стефан Димитров. Той уважи събитието, което се проведе днес на стадион "Раковски" в Димитровград. В мероприятието се включиха много димитровградчани, любители на спорта.

    Имаше различни дисциплини - вдигане на тежести от лежанка, хвърляне на медицинска топка, канадска борба, теглене на ремарке с 6 тона амониева силитра, пренасяне на торби, пълни с тежест по 50 кг и обръщане на гума от трактор. Гост на събитието и съдия в силовите спортове бе единственият участник в световния конкурс мистър "Олимпия" - димитровградчанинът Добри Делев.

    Паралелно с това участниците имаха възможност да се забавляват в други спортни надпревари като волейбол, скачане с чувал, дърпане на въже, футболен дарц, промушване през мрежеста врата. За всички организаторите от коалиция "Да за Димитровград" бяха подготвили грамоти и награди. За най-малките димитровградчани имаше на разположение кътове за работа по интереси - оцветяване, изработка на украшения и форми от пластелин, изработка на аксесоари за принцеси и маски и др.

    Към участниците в спортния празник се обърна кандидатът за общински съветник от листата на "Да за Димитровград" Петър Томов. Той подчерта, че това, което организира коалицията е наистина уникално. По думите му, намеренията са събитието да се превърне в традиционно за града, а в него да могат да се включват всики семейства, деца и приятели, обединени от желанието да спортуват и се забавляват.

    "Това е традиция, която ние трябва да възобновим. Това е наша идея, която ние от коалиция "Да за Димитровград" начело със Стефан Димитров сме решени да не спираме да го правим. Винаги сме организирали подобни инициативи, но целта ни е сега да ги съхраним. Благодаря ви, че сме заедно и сме силни, само така можем да помогнем за това нашите деца да са щастливи, да играят с нас и да се забавляват", каза Петър Томов. Неговите колеги кандидат-съветници от листата на коалицията се включиха активно в множеството спорти мероприятия, сред тях и теглене на рекарке с 6 тона товар.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини