От х:

Днес в x:

Ростислава Жекова: „Зная как да го направя, имам волята да го направя, подкрепата, за да го направя и ЩЕ ГО НАПРАВЯ!“

    Преди повече от година и половина казах, че таксите за детски градини са незаконни. Много хора погледнаха с насмешка. Опровергах ги с факти!

    После казах, че ще направя така, че таксите за детска градина да бъдат отменени от Административен съд като незаконни. Много хора погледнаха с недоверие. Направих го!

    Казах, че ще направя така, че таксите за детски градини да бъдат отменени от Върховен административен съд въпреки обжалването на Община Хасково. Някои хора каза „Дано!“. Направих го!

    Сега Ви казвам:

    Децата ни трябва да бъдат приоритет за Община Хасково независимо в каква възраст са!

    Таксите за детска градина трябва да бъдат минимални, а за 5 и 6 годишните разходите за децата трябва да бъдат поети от Община Хасково!

    Родителите с деца в училищна възраст които редовно посещават училище трябва да бъдат подпомагани в усилията си за тяхното изучаване и това трябва е грижа на Община Хасково!

    Местните данъци и такси трябва да бъдат намалени значително и в Община Хасково трябва да бъде възстановена законността и справедливостта!

    Местния бизнес трябва да бъде насърчаван, да не му се създават спънки от страна на Общината и да се създадат равни възможности за всички фирми да достигнат до търгове в общината!

    Хората трябва да имат основание и желание да се върнат по родните си места!

    И ви казвам: „Зная как да го направя, имам волята да го направя, подкрепата, за да го направя и ЩЕ ГО НАПРАВЯ! Защото този град е моят дом! Домът, в който искам децата ми да израснат, да се установят и да отгледат своите деца!

    Единственото, което ми трябва, за да го направя, е вашия глас на местните избори.

    Ростислава Жекова - преференция №3 от листата за Общински съветници на №16 -НС, ВМРО –БНД и Български демократичен център/БДЦ/ .

    В групата на Български демократичен център, участваща в интегралната листа под №16 в Местна коалиция с НС и ВМРО – БНД, влизат :

    Адв. Ростислава Жекова - Образование – висше юридическо. Понастоящем работи като адвокат в Адвокатска колегия Хасково повече от 13г. Специалист по граждански дела с изявена обществена дейност насочена към децата и детските градини.Обществена дейност - води дела срещу Община Хасково срещу таксите за детска градина. Лична цел - да промени местното законодателство, за може детската градина за 5 и 6 годишните деца да бъде поемана изцяло от общината, а за по-малките таксата да бъде символична. Преференция №3 в листата на Местната Коалиция НС,ВМРО, БДЦ представена в интегралната бюлетина с номер 16.

    Любка Евтимова - Образование - висше икономика и полувисше медицина. Зонален мениджър на Ейвън Козметикс за област Хасково от 10години. Доказан ръководител и специалист в маркетинг и мениджмънд.Преференция №6 в листата на Местната Коалиция НС,ВМРО, БДЦ представена в интегралната бюлетина с номер 16.


    Адв. Соня Бонева - Образование – висше юридическо.В периода 1990-1995г е била съдия в Районен съд Хасково. Понастоящем адвокат в Адвокатска колегия Хасково. С 30години юридически стаж. Специализира граждански дела и защитава интересите на граждани в Страсбург. Преференция №9 в листата на Местната Коалиция НС,ВМРО, БДЦ представена в интегралната бюлетина с номер 16.


    Петя Тонкова - Образование – висше магистър по биология и химия.. Понастоящем специалист по здравна диагностика, успешен лидер в Аквасорс и специалист в продажбите.Преференция №12 в листата на Местната Коалиция НС,ВМРО, БДЦ представена в интегралната бюлетина с номер 16.

    Георги Иванов Иванов - Образование - средно. Кандидат за кмет на село Николово, Общ. Хасково. С разнородни интереси и идеи за развитие на региона и Общината. Преференция №15 в листата на Местната Коалиция НС,ВМРО, БДЦ представена в интегралната бюлетина с номер 16.

    Даниела Ангелова –Образование – висше икономическо. Понастоящем Директор на ЗАД „ОЗК Застраховане“АД. Преференция №17 в листата на Местната Коалиция НС,ВМРО, БДЦ представена в интегралната бюлетина с номер 16.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини