От х:

Днес в x:

Плакатната война в Хасково започна, агитацията вече дебела два пръста

    Плакат върху плакат с предизборна агитация вече удебеляват забележимо цилиндричните табла за обяви и съобщения в центъра, установи проверка на Haskovo.net. Въпреки че офанзивата е още в началната си фаза, агитацията на места вече е дебела поне два пръста. Обикновено към края на предизборния период цилиндрите заприличват на изправени бурета заради дебелите пластове агитация, налепена най-усърдно в средата.

    Най-активните труженици започват плакатните атаки още около полунощ, разказват запознати с партийните стратегии. Призори обаче трудът им вече е отишъл нахалост, защото след тях са минали други активисти и ликовете на техните хора са под няколко пласта гланц.

    Въпреки това обаче нашествието на агитацията в града сякаш е малко по-скромно, в сравнение с други години и други избори. Един от кандидатите обаче доминира безапелационно по билбордовете в града, всъщност той е и единствен на огромните плакати. Те имат същественото предимство, че върху тази агитация е невъзможно да се залепи конкуренцията, но пък от друга страна са значително по-скъпи.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини