От х:

Днес в x:

Хасково избира малките си Мис и Мистър в неделя

    Звездният час на малките красавици и господа от Хасково удари. В неделя те ще имат възможността да покажат най-доброто от себе си по време на конкурса „Малка Мис и Малък Мистър Хасково“, който е етап от националния конкурс на Модна агенция „Интерсаунд“. В Хасково се очаква да пристигне и собственичката на агенцията Ирина Папазова.

    С организацията и провеждането на конкурса на местно ниво обаче е натоварен регионалния координатор на „Интерсаунд“ Адриана Добрева. Популярната хасковска дама тича от сутрин до вечер, за да осигури за всеки от участниците подарък и да направи конкурсът не само съревнование, но и празник за малките претенденти за короните.

    Между няколкото задачи, които има да свърши в минута, фурията Добрева все пак намери и секунда време специално за haskovo.net, за да даде разяснение за участието и провеждането на дългоочакваното събитие. „Най-важни са креативността, сценичното поведение и особено усмивките! Физическите дадености на участниците са едва на второ място, защото всички деца са красиви!“, отсича Добрева.

    Тази година се отчита бум на мераклиите за короните-до сега за участие са се записали вече 20 претенданта.. Списъкът обаче остава отворен до събота, уточни Добрева. Таксата за участие е 25 лева. А за явилите се ще има много награди от спонсори. Претендентите за лентите ще бъдат разпределение в няколко възрастови групи: 4-6 години, 6-9 години, 9-10 години и 10 -14 години. Те ще се представят в три кръга. По време на първия ще има обща хореография, във втория всеки ще дефилира в официален тоалет, а в третия -ще покаже таланта си.

    Конкурсът ще се проведе на откритата сцена на площада от 14 часа в неделя, а ако вали -в същия час той ще е в Младежкия дом.

    Ден преди самото състезание-в събота от 13 ч. пак на площада ще има генерална репетиция. За нея специално от Пловдив идва хореографът от на „Интерсаунд“ Кремена Шопова.

    Избраните за Малка Мис и Малък Мистър от Хасково ще продължат напред в националния конкурс, а при успех там и в международната надпревара.

    През 2013 година спечелилите короните на Малка Мис -Хасково Ивет Иванова, Росица Павлова и Мариела Чиликова, направиха фурор и на "Малка Мис и Малък Мистър България ", като спечелиха и там в своите възрастови категории. Тогава Роси представи България на "Мини Мис Свят" в Анталия. През 2014-а пък Ивет, която бе на 10 години участва на "Мини Мис Вселена", а 11-годишната Мариела получи възможността да се яви на "Мини Мис Планета".

    М. Манолова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини