От х:

Днес в x:

Сгъваемият смартфон на Samsung може да се появи през януари 2016 г.

    Samsung работи по напълно нов сгъваем мобилен телефон вече от няколко години и сега изглежда, че южнокорейската компания най-сетне е близо до премиерата му.

    Това твърди близък до компанията източник, според когото сгъваемият апарат ще бъде пуснат през януари 2016 г. в две версии - едната с Qualcomm Snapdragon 620, а другата с още по-мощния Snapdragon 820.

    И двата модела ще имат 3GB RAM памет, батерия, която не може да се вади и слот за microSD карта за допълнително място за съхранение. Същият източник твърди, че е добре запознат с проекта, но е пожелал анонимност, поради което като всички ранни слухове, този също не може да се приема за напълно достоверен.

    Интересно е, че ако компанията действително избере да пусне революционния модел през януари, това ще стане непосредствено преди премиерата на флагмана Galaxy S7, която пък трябва да се случи през февруари 2016 г. От друга страна, не е изключено Samsung да иска именно да изпревари събитията, разчиствайки пътя за дебюта на "нормалния" си смартфон.

    Ако такъв сгъваем телефон наистина се задава, възможно е Galaxy S7 да планира да го направи разновидност на Galaxy S7 - нещо като S6 Edge спрямо стандартния Galaxy S6 - но предвид колко сериозен пробив в дизайна е това, по-вероятно е да говорим за напълно нов модел.

    По стечение на обстоятелствата, именно през януари 2016 г. ще станат точно две години откакто за пръв път чухме за сгъваемия телефон на Samsung, но ако сегашната информация е достоверна, дизайнът му се е променил значително спрямо прототипа от 2014 г. и ще предложи по-заоблени ъгли.
     

    Източник: kaldata.com

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини