От х:

Днес в x:

Двама мъже загинаха след удар в камион

Двама мъже на 58 и 60 г. загинаха при тежка катастрофа, станала около 7 ч. тази сутрин край шуменското село Ивански, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигналът за инцидента, който е станал край комплекс "Райковец", е подаден на тел. 112 в 7.22 ч.

Челно са се ударили камион "Мерцедес" с бургаска регистрация и джип "УАЗ" с шуменска регистрация, след като по неизяснени все още причини водачът на уазката е навлязъл в лентата за насрещно движение.

При сблъсъка на място са загинали двамата мъже от УАЗ-а, които са на 58 и 60 години. Шофьорът на камиона, който е на 31 години от Бургас, не е пострадал. Той е тестван за алкохол, като пробата е отрицателна. 

През последното денонощие на територията на страната са станали 15 тежки пътно-транспортни произшествия, съобщиха от пресцентъра на МВР. Загинали са двама души, а 19 са ранени. 

Началникът на отдел "Пътна полиция" в ГД "Национална полиция" комисар Бойко Рановски съобщи пред "Фокус", че към днешна дата по пътищата в страната са загинали 33-ма души повече в сравнение с миналата година.

"Искаме да сложим стационарни камери на всички места, където има концентрация на пътнотранспортни произшествия, това е начинът за контрол. Усилията, които полагаме са на предела на възможностите. Контрол се осъществява постоянно", увери комисар Рановски. 
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини