От х:

Днес в x:

Езоповски билборд за кмета на входа на Хасково

    Иносказателен билборд с текст в езоповски стил “20 години на власт не е ли прекалено?“, се появи на входа на Хасково откъм Димитровград, малко след детелината на Е-80, на метри от табелата за влизане в града. С по-малки букви отдолу се чете: “Всъщност не са 20 години, все още са само 16. Едно е сигурно - имаме право да решим колко“.

    Подтекстът е съвсем прозрачен – явно става дума за кмета на Хасково, който вече навъртя 4 мандата, 16 години. Ако спечели пети, ще станат 20 г.

    Билбордът е извън очертанията на града, защото ако е в урбанизираната територия, собственикът на рекламното съоръжение ще изпита незабавно кметския гняв, коментираха запознати с този бизнес. Те припомниха как на местните избори преди 4 години стопанинът на подобно рекламно пано на бул. “Съединение” бе принуден на пожар да свали лика на тогавашния опонент на градоначалника, при това в разгара на предизборната кампания.

    Основен заподозрян за новия иносказателен билборд на входа на Хасково, разбира се, е главният претендент за кметския стол – ГЕРБ. От пресцентъра на партията обаче категорично отрекоха да имат нещо общо с поставянето му. От БСП също заявиха, че не са поръчвали такова рекламно пано и дори не са го виждали. От младата партия ДЕОС, която също излъчи кандидат-кмет за Хасково и се слави с нестандартните си послания, също отрекоха билбордът да е техен.

    ДПС не сме ги търсили. Реформаторите също.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини