От х:

Днес в x:

Гасиха пожар в димитровградски апартамент след запой

    Нов  пожар в жилищна сграда вдигна на крак огнеборците в Димитровград за втори път тази седмица. Пламна апартамент на третия етаж на бул."България" №8, намиращ се в центъра зад Клуба на дейците на културата (КДК). Подобно на инцидента на ул."П.Евтимий" от 31 август, и този се размина без сериозно пострадали и жертви.

    Местните огнеборци овладяха пламъците с помощта на две пожарни коли. В жилището са се намирали трима души, които бяха изведени навън своевременно. Линейка откара собственика в болница, а униформените се погрижиха за другите двама. Евакуирана е била жена, която обитава съседен апартамент. В запалилото се жилище щетите са върху коридора и входната врата. Причините за пожара се изясняват, предстои оглед утре.

    Собственикът се запил с компанията по-рано през деня, разказаха съседи. Преди инцидента тази вечер, на място е идвала полицейска кола, за да ги предупреди да не вдигат шум, но без резултат. Мъжът живеел сам, след като майка му починала. Подобни сбирки били често явление в опожарения апартамент.

    В стрес от случващото се бяха тази вечер съседите от блока на бул."България". В апартамента под горелия живее майка с 6-годишно дете, което се изплашило от случващото се, разказаха близки.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини