От х:

Днес в x:

Асеновградчани се обединиха около каузата за Люси

    Към каузата "Подари надежда на Люси" се включи д-р Александър Михайлов. Д-р Михайлов обяви, че ще извърши неврологичен преглед с ехографско изследване на мозъка и крайниците на 19 септември, събота, от 9 до 17 часа в мед. кабинет "Света Екатерина" на ул. "Александър Стамболийски" 43. Цената ще бъде 25 лева, като всички събрани средства от деня ще бъдат дарени за трансплантацията на Люси в Германия. Записванията за преглед стават на телефони 6 21 29 и 6 37 77.

    Днес пред сградата на Историческия музей бе открит благотворителният базар за събиране на средства за трансплантацията на асеновградчанката Любомила Ангелова. Необходимата костно-мозъчна трансплантация в Германия струва 25 486 евро и включва предварителен преглед, както и търсене на донор. Цялото лечение, заедно с трансплантацията, струва 168 557 евро.

    Желанието да помогнат обедини Дневния център за деца с увреждания, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Центъра за обществена подкрепа и ЦДГ "Дружба" в организирането на благотворителната инициатива. Всеки, който желае да помогне, може да дари средства в кутиите за Люси, разположени в Информационния център на Община Асеновград, ЦДГ "Дружба" и ОУ "Христо Ботев".

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини