От х:

Днес в x:

Верижно: четири коли се нанизаха една в друга в центъра на Хасково

    Четири коли се нанизаха една в друга във верижна катастрофа на метри от Изчислителния център в Хасково. Инцидентът стана около 16 часа днес. Няма пострадали във верижната катастрофа, само намачкани тенекии, при това неравномерно разпределени сред различните МПС-та.

    Първи в редицата бе товарен Фолксваген, чийто шофьор обясни, че колите пред него рязко ударили спирачки, той също. Предполага, че внезапното спиране е било заради човек на пешеходната пътека, доста далеч напред по булеварда.

    В задницата на камиона се врязал джипа на Тенчо Тенев, шеф на една от големите земеделски фирми в областта. Якият земеделски джип обаче нямаше никакви видими поражения, а шофьорът му не даваше вид на притеснен човек.

    В зърнопроизводителя се ударила най-пострадалата кола в катастрофата – черен мерцедес, който бе намачкан повече отпред, но и малко отзад. Шофьорът му бе видимо разстроен и не изгаряше от желание да разговаря с репортери.

    В задницата на гордостта на немското автомобилостроене се бе забила баварската гордост – БМВ. Червеният баварец доста деликатно бе докоснал отзад мерцедеса и двете коли изглеждаха съвсем леко пострадали.

    Инцидентът предизвика истинско задръстване по централния булевард “България”.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини