От х:

Днес в x:

Хасковска мераклийка за Мис България: Чета актуални книги за сезона

    Изключително вял се оказа меракът на красивите хасковлийки за короната на Мис България. В областния град на кастинга за конкурса се записаха едва десетина момичета.

    Днес те попълниха анкетни карти в местен клуб, а организаторът на областно ниво Адриана Добрева старателно им взимаше мерките – ръст, гръдна обиколка, ханш и талия. Сезонът е мъртъв, много от красивите момичета работят по морето, ходят по почивки и села, а в града са останали малко, което според Андриана Добрева е причина за слабия интерес към кастинга. Освен това и много девойки били върнати, тъй като видимо не отговаряли на изискванията.

    Оказа се обаче, че някои от хасковските претендентки са много срамежливи. Те се притесняваха да разговарят с репортери и категорично отказаха да бъдат снимани по бански, каквото е едно от изискванията за кастинга. По презумпция кандидатките са доста нахакани и с твърде високо самочувствие, което в много от случаите дори е без покритие.

    Очаквано имаше доста атрактивни отговори в анкетните карти. В полето за хоби млада хасковлийка бе написала: В свободното си време най-вече обичам да слушам музика и да излизам с приятели и да чета актуалните книги за сезона. На въпрос за образование и следдипломни квалификации, бе отговорено: „Ученичка. В момента карам средно образование“. В полето за трите най-силни качества, претендентката пише: „Разбирам хората, винаги мога да се притека на помощ, ако се наложи. Истинска приятелка – добър човек съм. Упорита съм“. За най-слабите си страни момичето бе написала: „Доверчива съм – доверявам се прекалено много. Не обичам спорта, физическите ми качества са генетични. Прекалено притеснителна съм“.

    Снимките на кандидатките, заедно с попълнените анкетни карти ще бъдат изпратени на собственичката на „Интерсаунд“ Ирина Папазова, която от тази година си възстанови правата на конкурса Мис България. До 2-3 дни ще стане ясно коя ще е фаворитката от Хасково, която ще отиде на големия конкурс в София през есентта.

    Ива Иванова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини