От х:

Днес в x:

Samsung Galaxy S7 може да бъде готов през декември

По традиция апаратите от Samsung Galaxy S серията правят своята премиера през второто тримесечие на всяка година. Новият Samsung Galaxy S7 обаче може да се откаже от тази тенденция, благодарение на нов и по-кратък производствен процес.

Това твърди сайтът SamMobile, позоваващ се на информация от Южна Корея, според която Samsung е направила промяна в подхода си към разработването на водещите си смартфон модели. Новият метод е свързан с разделянето на проектите на отделни модули, всеки от който се приключва "максимално бързо". Поради това работата по Samsung Galaxy S7 може да бъде съкратена с един-два месеца и апаратът да е готов още през декември 2015 г.

В резултат, премиерата на апарата може да стане в първото тримесечие на 2016 г., като изложението CES изглежда като кандидат за евентуалния дебют.

Разбира се, южнокорейската компания все още не е казала нищо официално по въпроса така, че като всеки слух, този също трябва да се възприема с определена доза скептицизъм. Все пак си заслужава да отбележим, че Samsung планира да пусне новия Galaxy Note 5 по-рано от обичайното, затова не е изключено това да сигнализира за промяна в цялостния календар на компанията.
 

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини