От х:

Днес в x:

Мъж се удави в кладенец край Криво поле

57-годишен мъж намери смъртта си в кладенец в покрайнините на хасковското село Криво поле. Мъжът е открит от пастир вчера около 9:40 часа.

Данчо Пилев, който според местните жители имал психични проблеми, изчезнал още в събота и баща му уведомил кмета на селото Желязко Иванов. Той пък от своя страна организирал издирване и казал на овчарите да се оглеждат за Данчо, докато обикалят баирите. Така вчера сутринта един от местните пастири забелязал цървулите и дрехите на Данчо край кладенец в местността „Тенчов геран“, по пътя за старото летище. Малко след това на място пристигнали спасителите от противопожарната служба, които извадили тялото.

Съдбата на Данчо Пилев е изключително драматична, разказаха местните, които са уверени, че в случая става дума за самоубийство. Според кривополци заболяването на Данчо се отключило още докато бил войник в Карлово. Живеел в къща в селото заедно с майка си и баща си, но нямал съпруга, нито деца. Психични проблеми имали и други негови роднини – чичото, лелята и баба му, която преди години пък се обесила, описаха драмата на фамилията местните хора.

Ива Иванова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини