От х:

Днес в x:

Смолянчанин отвлякъл 2 годишното си момиченце, обявени са за издирване от Интерпол

31-годишен смолянчанин Атанас е отвлякъл и най-вероятно извел в чужбина 2 годишната си дъщеричка. Според майката на малката Ивая - Десислава Маламова, която е подала сигнал в столичното 4-то РПУ миналия вторник, зад това стои бащата, с когото са в лоши отношения, макар и да нямат развод. Само ден по-късно информацията била подадена в Интерпол, а новината е потвърдена вчера от СДВР, пише "Телеграф"

Снимките на бащата и изчезналото дете вече са качени на сайта на международните издирвачи, сезиран е Интерпол. „Проверихме по граничните пунктове, но засега няма данни Атанас и Ивая да са напускали страната. Още повече, когато се извежда малолетно дете без единия родител, то другия задължително трябва да представи пълномощно и декларация за съгласие. А такива документи не са издавани на Маламов", издадоха разследващи.

Те установили, че бащата, който е родом от Смолян, обитавал няколко адреса на територията на София и Смолян, но на нито един от тях той и детето не били открити. Не се изключва действително да е напуснал страната през зелена граница нелегално или пък да е успял да укрие 2-годишното дете. Десислава и Атанас имат и по-голяма дъщеря, а преди малко повече от две години се родила и Ивая. Между тях обаче имало проблеми и решили да се разделят, макар все още да нямат развод. Майката пускала малката Ивая редовно на срещи с таткото, но на 14 юли той не я върнал както бил обещал, а след това не вдигал мобилния си телефон на многократните позвънявания на бившата си половинка.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини