От х:

Днес в x:

Знаците, че той не е толкова идеален

Никой не иска сърцето му да бъде разбито, особено от някого, към когото изпитва силни чувства.
Ето защо не е пресилено да бъдете малко подозрителни, когато се срещате с мъж, който изглежда съвършен. По простата причина, че няма перфектен човек, нито от мъжкия, нито от женския пол.

За да бъдете напълно сигурни какво точно се случва, проверете кои са знаците, че мъжът, с когото излизате, е прекалено добър, за да е истински:

1. Не знаете името на майка му

Всъщност колко точно знаете за неговото минало и за семейството му? Ако той никога не споменава дали има братя или сестри, в кое училище е учил или къде е работил до този момент, това определено не е добре. Всеки човек, който наистина се интересува от вас и има сериозни намерения, ще бъде открит за всеки аспект от живота си. Така че спрете да се очаровате от неговата мистериозност и осъзнайте, че това всъщност е нещо хубаво.

2. Нарича всичките си бивши „луди“

Възможно е сред предишните му половинки наистина да имало една-две, които са се държали налудничаво. Друг е въпросът, ако половинката ви нарича всички свои бивши „луди“ и се опитва да изкара тях виновни за провала на връзките му. Има голям шанс подобно прехвърляне на вината да се случи и с вас, когато се разделите.

3. Той е сам в петъчните вечери

Наистина? И вие вярвате на това? Колкото и да е интровертен този мъж, едва ли иска да прекарва всички петъчни вечери сам. Показателен е и фактът, че той не желае да бъде във вашата компания, дори просто да останете вкъщи. Тук определено има нещо, което вие не знаете и което умишлено се прикрива (по всяка вероятност друга жена/жени).

4. Той не говори за бъдещето

Дори не сте сигурни какво ще прави следващия уикенд. Какво остава да ви споделя свои бъдещи планове. Обикновено не обича да говори за бъдещето, тъй като вие просто не попадате в картинката (а на този етап не трябва да го разбирате). Никой мъж, който има сериозни намерения към вас, няма да ви игнорира по този начин.

5. Нищо не е по негова вина

Независимо дали става въпрос за вашите отношения, предишните му връзки, неуспехите на работното място – за никой провал не е виновен той. Наистина ли смятате за перфектен мъж, който не може да поема отговорност за своите действия? Ако той винаги обвинява другите за своето нещастие, значи просто трябва да порасне.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини