От х:

Днес в x:

Oгледалните и полупрозрачни OLED дисплеи на Samsung в серийно производството

Южнокорейската компания Samsung до края на тази година ще започне масовото производство на огледални и полупрозрачни дисплеи, базирани на органични светодиоди OLED.

Южнокорейският гигант демонстрира първите образци на дисплеи с тези екрани преди около месец. Te отразяват около 75% от светлината, имат време на реакция на точката едва 1 милисекунда и коефициент на контраст 100 000:1.

Първият клиент на Samsung, който ще използва подобни дисплеи, е маркетинговата агенция Mirum. Пазарното наименование на новите екрани е Magic Mirror 2.0.

Новите огледални интерактивни екрани ще бъдат поставени в много известната и популярна веригата магазини за бижута и аксесоари Chow Sang Sang Group. Търговската мрежа на тази компания разполага с около 200 големи магазина в Китай и Хонконг.

Новите дисплеи могат да се използват за виртуални пробни, в които посетителите могат да видят как ще изглеждат с различните бижута, с които разполага специализирания магазин, без дори да се докосват до тях. Огледалните екрани променят облика на офисите и изглеждат действително престижно.

Поточните линии са подготвени и Samsung ще започне масовото производство на дисплеите Magic Mirror 2.0 още през тази година. Засега няма информация за цената на тези екрани, но едва ли ще е ниска.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини