От х:

Днес в x:

Кърджалийски възпитаници са сред отличените в конкурс „Капитан Петко Войвода – живот, посветен на свободата”

Кърджалийски възпитаници са сред отличените в Националният ученически конкурс „Капитан Петко Войвода – живот, посветена на свободата” за есе и мултимедийна презентация. Конкурсът се организира от Съюза на тракийските дружества в България по инициатива на Тракийския женски съюз и със съдействието на Тракийския научен институт. В него се включиха 74 участници с 69 разработки от всички краища на България. Те бяха оценени от жури в състав: д-р Ваня Стоянова (председател) и Петя Кудева, Стефка Костова, Тодор Коруев, Цветелин Делчев (членове). 
В категория „Есе” журито отличи седем участници, като шест от тях получават поощрителна награда. Сред тях е и възпитаникът на ГПЧЕ „Христо Ботев” –Кърджали Боян Каменов.
С поощрителна награда в категория „Мултимедийна презентация” са отличени и Станислав Каров, Николай Каров, Мариян Чивилиев, ПГЕЕ „Капитан Петко войвода”, Кърджали.
Всички участници получават грамота за участие в Националния ученически конкурс „Капитан Петко Войвода – живот, посветена на свободата”.
С грамоти и материални награди се отличават и научните консултанти на наградените срeдношколци, както и преподавателите, подготвили най-много участници в конкурса.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини