От х:

Днес в x:

Малчугани подариха 20 метрова картичка на кмета, сътворена в ателието за празника на Детето

Изображение 1 от 3

    Двадесет метрова картичка подариха децата на Смолян на кмета Николай Мелемов. Тя беше изработена от сръчните и талантливи детски ръчички на Първи юни. "Благодарим Ви за чудесния празник г-н Мелемов", казаха малчуганите и подариха уникалната картичка с различни рисунки.

    "По-хубав подарък не съм получавал. Трогнат съм. Вие сте нашите цветя и нашето бъдеще. Пожелавам ви да сте живи и здрави и да творите бъдещето на Смолян! ", каза смолянският кмет на талантливите малчугани и постави на видно място в кабинета си уникалния детски подарък.

    С много емоции, състезания, награди, лакомства и забавления премина в Смолян 1 юни –Международен ден на детето. Стотици деца и родителите им се забавляваха, а за да се чувстват специални на този ден малчуганите, се погрижи основният организатор на събитието, кметът Николай Мелемов. В творческите ателиета по интереси децата сътвориха уникалната картичка.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      От
      отвратен
      3 0
      21:06, 3 юни 2016
      измислената директорка на ресурсния център мария семерджиева да престане да използва тези мили деца със специални потребности и да ги учи да се подмазват на кмета. Това звено Ресурсен център и неговия директор Семерджиева отдавна плаче за финансова ревизия.
    Последни новини