От х:

Днес в x:

11 причини да посетите Тайланд

    1. Разнообразие от острови и плажове. Независимо дали искате да си веете с ветрило и келнер да ви носи коктейли или да опънете хамака сред природата, Тайланд има точното място за вас.

    2. Уличната храна. На всеки ъгъл можете да пробвате невероятни супи, сандвичи и дори основни ястия с риба.

    3. Най-красивото езеро на света. Езерото на червените лотоси е широко 15 км. Туристите могат да пътуват с лодки по него.

    4. Плажният футбол. Местните обожават да го практикуват. Ако и вие го харесвате, можете да се присъедините към отборите, които се сформират вечер на почти всеки плаж.

    5. Евтиното пътуване с влак. Ще се придвижвате лесно из страната, ще видите невероятната ѝ природа и ще похарчите доста малко пари за това. А и обслужването в тайландските влакове е пословично добро.

    6. Легендарните плажни барове. Те могат да са малки бараки, луксозни постройки или хипи съоръжения. Но всички предлагат невероятно богат асортимент от екзотични напитки.

    7. Невероятните статуи на Буда. Седнал, стоящ, легнал, голям, малък или направен от изумруди – Буда е навсякъде. Разглеждането на поне няколко храма не бива да се пропуска.

    8. Слонове, които играят поло. Всяка година в страната се провежда изключително популярно и зрелищно състезание на поло, а участниците са... слонове. Събитието е част от четиридневен фестивал, почитащ тези животни.

    9. Шопинг рай. Можете да изберете големите молове или цветните пазари, на които има всевъзможни изкушения за туристите.

    10. Релаксиращи процедури. Държавата е известна със СПА и уелнес центрове. Тайландски масажи, детоксикиращи програми, разкрасяващи процедури – има по нещо за всеки.

    11. Една от най-впечатляващите ботанически градини в света. Става дума за градината Suan Nong Nooch в Патая – приказен свят от цветове, тропически растения, плантации. Там е най-голямата колекция от орхидеи в света.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ку
      кура ми Янко
      1 0
      13:14, 2 юни 2016
      За да посетим Тайланд се искат пари.
    Последни новини