От х:

Днес в x:

Американски коли окупират Банкя, модели от "Бързи и яростни" на купона

Над сто американски автомобила окупират Банкя днес. Ride`n`Roll – American heritage in Bulgaria старитара в 11 часа. 

Сред колите ще има и над 20, участвали в кинопоредицата „Бързи и яростни“, събитието се организира от Клуба на собствениците и феновете на американските автомобили в България.

Автомобил от 1926 г. ще води шествието, което тръгва от „Св. Александър Невски“. Участниците в срещата ще се надпреварват в категориите: най-стар автомобил, най-добре възстановен, най-мощен, най-тунингован, пристигнал от най-далече и др.

В 12 часа ще започне раздаването на талони за благотворителната томбола за посетителите. Тя се организира в подкрепа на Българска асоциация на пострадали при катастрофи, като дарените приходи ще бъдат в полза на каузата ѝ.

Палитрата от експонати е повече от впечатляваща – хот род, действащ пожарникарски автомобил, спортни автомобили, пикапи, офроуд автомобили и много легендарни модели като Mustang, Cobra, Challenger, Camaro и Corvette ще изпълнят пространството. Допълнителен колорит ще внесат и членовете на H.O.G. – официалният клуб на собствениците на Harley Davidson, които ще се включат с над 20 мотоциклета, уточнява БГНЕС.

За доброто настроение ще се грижат кънтри групи и DJ на Rockabilly.bg.

Източник: http://offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини