От х:

Днес в x:

Дариха микробус на димитровградските акробати

Новият микробус, дарение от Българската федерация по скокове на батут

Нов микробус получи като дарение СК по акробатика и скокове на батут "Младост" в Димитровград. Той е предоставен от Българската федерация по скокове на батут, чийто председател Стоян Димитров пристигна за официалното връчване днес. Събитието се проведе пред Спортна зала "Младост", а ключовете бяха предадени на тукашния президент на СК Младост.

Това е деветия бус, който федерацията предоставя на българските спортни клубове, поясни Стоян Димитров. Доволни сме, че димитровградският клуб вече разполага с транспортно средство и още на следващото състезание в зала "Армеец" от 25 до 28 юни децата ще пътуват с него. 

Кметът Иво Димов заяви, че такива поводи показват отношението към подрастващите и спорта като цяло. Стремим се да даваме всичко според възможностите си, за да има деца в Димитровград, които активно да спортуват, каза още Димов. Градоначалникът благодари на федерацията за жеста.

Следващата бюджетна година Община Димитровград ще предвиди средства, за да ремонтира залата, в която тренират децата, добави кметът. Направи едно кръгче с новия микробус, като повози част от спортистите. 60 са децата, които в момента тренират в СК "Младост", коментира треньорът Димитър Димов. За всички бе осигурена торта от Общината.

Дарението бе съпроводено с официална церемония пред Спортна зала "Младост" днес
Първото кръгче с новата придобивка направи кметът Иво Димов
60 са децата, които тренират в момента в СК Младост
Да бъдат заложени средства за ремонт на залата на акробатите догодина обеща кметът Иво Димов

От години помещението, в което тренират акробатите се нуждае от ремонт
От Общината зарадваха с торта спортистите
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Па
    паметлив
    15 -2
    16:27, 26 май 2015
    Браво! Супер придобивка! Така беше и при царя преди избори - правиха чешмички, паркчета, даже и стадиони. Хлябът в Герб, ножът в Герб. Пожелавам да имат успех децата. А грижата към спортистите да е общинска политика, а не предизборен подкуп.
Последни новини