От х:

Днес в x:

Кметът: Велосипедите в Хасково газят старци и деца

Кметът изкара велосипедистите най-опасните хора в Хасково


Велосипедите в Хасково газят старци и деца. Имало много такива случаи в пешеходната зона на града, заради това била прокарана наредбата за забрана на колелетата в централната градска част. Тази теза разви кметът Георги Иванов на пресконференция в столицата по повод предстоящият тази неделя в Хасково държавен шампионат по Мотокрос. Покрай моторните двуколесни обаче бяха засегнати и тези с педална тяга. Поводът бе информацията, че част от депутатите избрали да ходят на работа в Народното събрание с колела, като между другото се оплакаха обилно от недостатъчното велоалеи и места за велосипеди в столицата. Хасково пък си няма ни една и дори забранява карането на колела там където е възможно. Което изкуши репортерите на националните медии да запитат градоначалника за причините довели до тази забрана.

„Имаме много случаи на прегазени деца и възрастни хора от велосипеди“ обяви кметът в национален ефир. От думите му излиза че в града едва ли не е касапница заради колелата, макар никой да не е чувал за подобно нещо. За последната 1 година/може би и повече/ няма нито един инцидент с велосипедист и пешеходец отразен в полицейските бюлетини или журналите на хасковските линейки. Засечка в този смисъл бе изисквана неколкократно от Haskovo.net по повод зачестилите инциденти с велосипедисти, които обаче до един са потърпевши от засечки с автомобили. Нещо повече, според органите на реда, през тази година няма ПТП причинено от велосипедист или такъв, който да е хванат пиян.

Най-любопитното е че за предполагаемата „агресия“ на колелата не говори и вездесъщата Агенция квартална клюка/АКК/ която не би простила подобен инцидент, камо ли ако потърпевшото бе дете. Haskovo.net, а предполагаме че и колегите от други медии, получават стотици читателски сигнали по най-различни поводи, но поне при нас липсват такива по отношение на велосипеди и велосипедисти. Нещо повече, при спонтанният протест на хасковските велосипедисти миналата сряда си направихме труда да проведем анкета сред многобройните пешеходци по хасковския център. Нито един от тях не спомена да е видял, чул, разбрал за инцидент предизвикан от колела. И никой, включително постоянното присъствие от пенсионери, не се оплака от колоездачите. Майките с колички пък направо ни се изсмяха. Според Иванина Колева и Анелия Стайкова велосипедистите не могат да бъдат опасни за никого, освен може би за себе си и то ако карат по улиците. Двете мами се връщали от чужбина, където за толкова години не чули/видели/разбрали за проблем предизвикан от велосипедист, въпреки че там те са хиляди пъти повече. И единодушно призоваха местната власт да направи велоалеи за гражданите си.

Хасковският Обс обмисля да наложи мораториум върху собствената си забрана за каране на велосипеди в централната градска част, стана ясно още от репортажа излъчен по БТВ. Целта е да се намери разрешение на патовата ситуация предизвикана от наложената забрана и липсата на алтернативи.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (68)

  • 1
    Fe
    fen
    46 -28
    20:43, 20 май 2015
    Георги Христов мен лично ме удари колоездач пред Версай и вместо да се извини ме напсува кьде сам гледал,беще дьрт колоездач
    • Пе
      Петкова
      25 -27
      20:48, 20 май 2015
      Троловете-против кмета могат да Започнат да плюят--с.е.г.а....
    • Ха
      хасковлия
      36 -18
      20:56, 20 май 2015
      някъв дъртак с колело блъснал жена ми с колелото си, щото карал по центъра. Ако бях там не глоба ами кво му се пишеше на гърбината.
    • Dz
      Dzakardo
      23 -20
      22:26, 20 май 2015
      А на теб сигурно ти се искаше да те удари ВиноКУРов(между другото велик колоездач) ама какво ли ви обяснявам на вас селтаците, в Европа колоезденето е спорт номер 1,ама тиквеници като бай ви Ганя няма да повярват.В момента върви Обиколка на Италия, вижте как се излъчва с колко хеликоптери и антураж!!!!!!!
    • Пе
      Петков
      1 -3
      08:45, 21 май 2015
      А лизачите на кметя да почнат с лизането СЕГА
      Готовииии СТАРТ
      .Кръвната му за захар пак е била 20 +
    • До
      до Dzakardo
      2 -2
      11:39, 21 май 2015
      За спорт Номер 1 може да се каже , че е футбола ;). Това , че ти имаш една програма на телевизора от у вас и , че само от това се интересуваш не значи , че и останали те се интересуват от това да гледат как някой си кара колелото. Пак има статистики може да провериш кой спорт е номер 1 ;).
  • 2
    Пе
    Петкова
    48 -45
    20:46, 20 май 2015
    Омръзнахте с тази тема за велосипедите---не Разбрахте ли че законите в нашата българия--трябва да се спазват!!!!Кмета е прав....
    • Пе
      Петков
      4 -2
      08:49, 21 май 2015
      Права си Да , според твойта логика кметя да тря да си събори вилата, хотела и новото кафе до статуята, да си сложи белезници и да иде в полицията ,да изпие серум на истината и да си излее душата ,и да лежи до края на годините си в пандела ( Говорим ако се спазваха законите в Булгаристан)
    • Не
      Негативистан
      0 0
      09:33, 21 май 2015
      Законите в България не са ви толкова мили, когато става дума за самите вас, нали? На всеки би се набило на очи обаче, че единственото обединяване на тази тъпа и ограничена пасмина, обитаваща нашите земи, е срещу някого. За нещо, било то идея или посока на развитие, няма консенсус.
    • Gi
      gigi
      10 0
      10:34, 21 май 2015
      Абе Петкова,защо миналото лято ходихме и гълтахме прах цяла година?Като прави новия център,кмета и целия му архитектурен отдел(умрял),никой не се сети да пусне една алея за велосипеди.
  • 3
    Ба
    багтън
    31 -19
    21:09, 20 май 2015
    егати досадата айде стига де закона забранява в пешеходни зони колелета и депутатите го казаха сал ний тука още са вайкаме аман аман
  • 4
    Ад
    адвокат
    35 -22
    21:13, 20 май 2015
    Закона е над всичко, осъзнайте се, нарочно нагнетявате негативизъм
  • 5
    Та
    така де
    42 -27
    21:19, 20 май 2015
    добре де не е ли по-важно че кмета ОТНОВО лъже - имаме много случаи ...дрън дрън къде са тия случаи, защо не цитира един поне. и като е такъв радетел за спазването на закона, той защо не спазва законите. защо краде,защо злаутпотребява със служебно положение,защо облягодетелства узунджовската си фамилия , защо безчинства спрямо честния бизнес и още и още защо не спазва нито един закон в България а сега решил да спазва закона за движение по пътищата и частта му за велосипедите. ебаси .
    • Dz
      Dzakardo
      12 -13
      22:51, 20 май 2015
      много точно казано,пич!
  • 6
    Ви
    вие не сте нормални!
    33 -28
    21:23, 20 май 2015
    Защо никой не коментира тиражирането на една безподобна лъжа! Нима е нормално да кажеш нещо толкова невярно, да си отговорен политик и да ти се размине?! Кои са тия сгазени от велосипеди, че никой не е разбрал за тях?! Фен защо не си се оплакал като те е ударил велосипедист? Жалба пуснал ли си? А ти хасковлия, защо не потърси медиите да предупредиш за "заплахата" от велосипедисти? Май всички припознахте, че има заплаха, когато кметът ви започна да го разправя наляво надясно. Срам ме е от вас, вие не сте граждани. Ако ви приемат закон да ходите надупени вие сигурно ще го правите с удоволствие стига да ви галят по ушенцето, докато ви разправят колко сте послушни. Направо съм отвратена...
    • 17
      176886
      5 -3
      10:12, 21 май 2015
      За такава глупост, че някой невнимателен колоездач е блъснал някой невнимателен пешеходец не е необходимо да се гърми по медии и телевизии...какви жалби, какви 5 лв...вие нормални ли сте бе хора, къде по- големи проблеми има малката ни държава, че да се занимаваме с кой кого блъснал с колелото и му направил лека драскотина (в най - лошият случай) която след два дена е минала....а и никъде в статиите на Хасково.нет не се споменава за майките, които пушат на сянка, децата им тичат по центъра и точно тези майки искаха тази забрана, за да могат спокойно да клюкарят на сянка, докато децата им тичат по центъра без никакво наблюдение....
  • 7
    Ве
    велосипедист
    23 -24
    21:30, 20 май 2015
    Защо....сте толкова разидинени бе Хора...само ще страдаме ли ??? Заради такива бандити като кмета Георги Иванов, че той си е за затвора! Никой не може да ме убеди в обратното, целта му е сега да направи "велоалеи" и да влачи за последно!
  • 8
    Ба
    Баба
    31 -17
    21:37, 20 май 2015
    Аз лично съм свидетел как едно около 12-13 годишно момче връхлетя с колелото върху една жена в центъра на Хасково до часовниковата кула. За щастие нямаше нараняване , но достатъчен беше стреса на жената.
    • Dz
      Dzakardo
      23 -17
      22:54, 20 май 2015
      То всеки ден стават катастрофи по пътищата, ако искаш да забраним и МПС-та ,или викаш щом Ганьо узонджовски нареди ти и задника си ще предложиш!!!
      Жалки сте!!!
  • 9
    Ал
    ало ало
    25 -9
    21:40, 20 май 2015
    големия проблем не са колелетата атаките са срещу кмета по всикчи канали и пътеки гоооляяяям зор
    • Dz
      Dzakardo
      16 -12
      22:56, 20 май 2015
      ****** да ти олекне!!!
  • 10
    Ат
    атака
    22 -21
    21:46, 20 май 2015
    кмета не им цепи бъсма и е голям таралеж затова ги е яд сичките ша са одерат тая злоба да я впрегнат в нещо полезно еша си нямаше да имате еййй
  • 11
    78
    789
    34 -1
    21:50, 20 май 2015
    Велоалеи трябва да има и нека се направят там, където има възможност. Това обаче не означава, че малката пешеходна зона в центъра трябва да бъде разрешена за велосипедисти. Не може по главната улица да налитат с бясна скорост върху гражданите. Повярвайте, това е опасно и за децата и само който не е попадал в ситуацията да му налитат, може да не подкрепя предприетите допълнително мерки в защита на пешеходците. Става въпрос за правото ни да сме спокойни поне в центъра на града. Ще бъде голяма излагация, ако отменят взетото решение.
    • Dz
      Dzakardo
      11 -12
      23:00, 20 май 2015
      Спокойствие в центъра.... Хасково се обезлюди ,няма с кого да се скараш в центъра,ама за това не съм виновен нито аз нито ти ..... досети се сам кой може да е виновен,не се напъвай не очаквам да се досетиш!!!
  • 12
    Iv
    IVAN_1432148866
    5 -14
    21:56, 20 май 2015
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 13
    См
    Смърфчо
    26 -4
    21:58, 20 май 2015
    бахти олигофрените да се дърлят толкова за едни колела дето могат да си ги тикат 100 метра и после пак да ги яхнат леле
    • Dz
      Dzakardo
      3 -15
      23:05, 20 май 2015
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 14
    Съ
    съвет
    18 -1
    22:04, 20 май 2015
    закона забранява да се КАРАТ (не да се тикат) колела в пешеходни зони - депутатите да променят закона - тогава може да коментираме варианти - това е пътя - другото е прах в очите преди изборите
  • 15
    Gg
    ggggghh
    25 -15
    22:15, 20 май 2015
    Кмета заго го плуете в центара се пазим от колела на улицата от коли спокоиствие няма на пешехотците. Велосипедистите да карат на кенана . Добре направи кмета.
  • 16
    Съ
    съвет
    27 -12
    22:16, 20 май 2015
    В понеделник до театъра профучаха двама младежи с колела сякаш нарочно покрай мен свят ми се зави помолих ги да внимават ,те ми се изсмяха и викат ама бабке трай си там защо бродиш тука с тия чанти
  • 17
    F
    f
    18 -4
    22:16, 20 май 2015
    предлагам както беше едно време.хванат колоездач в центъра-да му се спускат гумите .двама на велосипед-велосипеда в МВР и с мама и тати да си го получиш ,и имаше и книжки за колела,даваха ги от училище...
    • Dz
      Dzakardo
      2 -13
      23:11, 20 май 2015
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 18
    Ди
    диалог
    13 -8
    23:12, 20 май 2015
    В Свиленград всеки е качен на велосипед и си карад в целиа град дори и в центьра. Свиленград е в област Хасково там забрана няма. Крайно време е Господин Беливанов да вземе отношение по този проблем и да разреши вьпроса.
    • Д
      д
      1 -1
      06:48, 21 май 2015
      Спанак, спанак и спанак
  • 19
    Az
    aZ_1432182919
    3 -2
    07:53, 21 май 2015
    Христов, използуваш символ / вместо (. Научи клавиатурата на компютъра - и децата вече я знаят!
  • 20
    Zz
    zzz
    4 0
    08:05, 21 май 2015
    Трябват правила и за велосепедистите и за пешеходците.Да се знае кои правила ще спазват велосепедистите.на пешеходците или на ППС-та.или всики.Неможе по улицата движейки се с 20 км/ч успореднона автомобила естествено от дяснатаму страна ,както трябва,идостигайки до пешеходна пътека изведнъж велото става пешеходец-прави ляв заой и минава пред автомобила...... автомобила неочаква подобна маневра,огледал се е за пешеходец и като нямало,намалил ,но неспрял както си е правилно.късмет спасява шьофьора от затвор... че не пострада велото
    друг случай-Дядка се движи с/у движението покрай кат.от даймонд излиза авто.,и ще завива на дясно по правило гледа на лявоняма автомобил ,няма пешеходец и тръгва,,,,,,, а от най забраненото за ППС и дори за пешеходци място излиза един байпас със стърчащ некролог от джоба.....
    и после...убиха стареца..
    • Zz
      zzz
      1 0
      08:07, 21 май 2015
      последния лирически герой беше с велосипед с бясна скорост....
  • 21
    До
    добро утро
    5 0
    08:12, 21 май 2015
    Защо се трият коментарите тука ,нали уж е форум, а масово се трият изказани мнения
  • 22
    Пр
    призив2015
    7 0
    08:16, 21 май 2015
    Закона забранява карането на колела в пешеходни зони. Какво още не е ясно?!
  • 23
    78
    789
    5 0
    08:21, 21 май 2015
    Велоалеи трябва да има и нека се направят там, където има възможност. Това обаче не означава, че малката пешеходна зона в центъра трябва да бъде разрешена за велосипедисти. Не може по главната улица да налитат с бясна скорост върху гражданите. Повярвайте, това е опасно и за децата и само който не е попадал в ситуацията да му налитат, може да не подкрепя предприетите допълнително мерки в защита на пешеходците. Става въпрос за правото ни да сме спокойни поне в центъра на града. Ще бъде голяма излагация, ако отменят взетото решение.
  • 24
    До
    добро утро
    2 0
    08:22, 21 май 2015
    Велоалеи трябва да има и нека се направят там, където има възможност. Това обаче не означава, че малката пешеходна зона в центъра трябва да бъде разрешена за велосипедисти. Не може по главната улица да налитат с бясна скорост върху гражданите. Повярвайте, това е опасно и за децата и само който не е попадал в ситуацията да му налитат, може да не подкрепя предприетите допълнително мерки в защита на пешеходците. Става въпрос за правото ни да сме спокойни поне в центъра на града. Ще бъде голяма излагация, ако отменят взетото решение.
  • 25
    78
    789
    1 0
    08:28, 21 май 2015
    Велоалеи трябва да има и нека се направят там, където има възможност. Това обаче не означава, че малката пешеходна зона в центъра трябва да бъде разрешена за велосипедисти. Не може по главната улица да налитат с бясна скорост върху гражданите. Повярвайте, това е опасно и за децата и само който не е попадал в ситуацията да му налитат, може да не подкрепя предприетите допълнително мерки в защита на пешеходците. Става въпрос за правото ни да сме спокойни поне в центъра на града. Ще бъде голяма излагация, ако отменят взетото решение.
  • 26
    12
    123
    2 -1
    08:42, 21 май 2015
    Някой няма ли да се сети да пита защо част от пешеходната зона пред кметството е паркинг за автомобили на администрацията???
    • Мо
      може, но не може
      4 -2
      10:27, 21 май 2015
      много просто - там не е пешеходна зона
    • 12
      123
      3 -3
      11:13, 21 май 2015
      Много просто... Там Е, Е, Е, пешеходна зона!!! А минусите знам кой ги цъка.
    • Ал
      Александър Лачев
      3 -1
      11:37, 21 май 2015
      ЧЕТИ, ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАШ!
      Паркингът на Общината е очертан в/у площад "Общински", който обхваща и територията м/у Техническия дом и Кино "Клокотница" (старите имена).
      Входът към паркинга на Общински съвет става през началото (номера 1, 2) на ул. "Сан Стефано".
      И сега ВНИМАНИЕ - в Пешеходната зона са включени целите пл.“Свобода” и пл. “Атлантически”, НО НЕ ВКЛЮЧВА пл."Общински"; А ВКЛЮЧВА ЦЯЛАТА ул. $Сан Стефано" (в това число входа към паркинга).

      ЗАБРАНАТА Е ЗА ВСИЧКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, включително и велосипеди.
      ОТ БЕЗУМИЦАТА ИЗЛИЗА, че на пл. "Общински" няма забрани, а в паргинга е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ВЛИЗА.
      Излиза, че по пл. "Общински" велосипедите НЕ СА ЗАБРАНЕНИ!!!

      ЕТО ТЕКСТЪТ НА НАРЕДБАТА -
      Чл. 15 Определя се за ПЕШЕХОДНА ЗОНА на гр. Хасково района:
      пл.“Свобода”; пл. “Атлантически”; ул. “Отец Паисий” - от пл. “Свобода” до
      ДТ “Ив. Димов”; ул. “Варна”; ул.”Бургас”, ул. “Русе”; ул.”Преслав” - от
      кръстовището с ул.”М. Дринов” до комплекс “Клокотница”; ул. “В.Търново
      – от площад “Свобода” до площад “Атлантически”; ул.”М. Дринов” – в
      отсечката между ул. “Преслав” и ул. “От. Паисий”; ул. “Сан Стефано”.
      Чл. 16 (1) В пешеходната зона се забранява движението на всички
      превозни средства, включително и на велосипеди. /изм. с Решение
      №710 от 31.10.2014 г./
    • Ал
      Александър Лачев
      3 -2
      11:43, 21 май 2015
      Да не обръщам внимание, че ул."Отец Паисий" НЕ СТИГА ДО пл."Свобода"!!!, както е написано в наредбата.
      Ама то от узунджовска "селяния", която не знае що е "ЧАРКА" и не е помирисвала емоцията на дефилиращите вечер колони от разхождащи се хора, КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА?
      Пак си ги изберете същите общински съветници, за които целия център направиха на мегдан.
  • 27
    Ко
    колоездач
    3 -2
    08:49, 21 май 2015
    Младежите велосипедисти са в голямата си част наистина опасни и вредни за пешеходците в центъра на града както и кметът е вече много вреден и опасен за града и неговите жители. Да го отсвирим през есента! Гласувайте срещу него!
  • 28
    Ad
    adellyna
    4 0
    08:51, 21 май 2015
    Това е така.аз съм потърпевша.преди 2 г един олигофрен направо се заби в мен от зяпане...
    • Sa
      Sas
      3 -1
      17:22, 21 май 2015
      Що зяпаш ?
  • 29
    Пр
    Призив 2015
    5 0
    09:04, 21 май 2015
    Закона забранява карането на колела в пешеходни зони. Какво още не е ясно?!
  • 30
    Ат
    Атанас
    4 0
    09:11, 21 май 2015
    Не е необходимо забраната да важи за целия център.Само по улиците Сан Стефано от Кап.Петко до Общината и улица Отец Пайсий от Театъра до Кино Клокотница.В тези участъци улиците са със стеснения пешеходния поток е голям и наистина велосипедистите лавират между пешеходците.Истина е че някой карат много бързо и и при евентуален удар,колелото може да причини големи поражения.Нека тези участъци да бъдат забранени за въпросните любители на този вид предвижване.
  • 31
    78
    789
    2 0
    09:16, 21 май 2015
    Велоалеи трябва да има и нека се направят там, където има възможност. Това обаче не означава, че малката пешеходна зона в центъра трябва да бъде разрешена за велосипедисти.
  • 32
    Ко
    Коллева
    9 0
    09:34, 21 май 2015
    Дааа,понякога колелата пречат-трябва и малко съобразителност.На пазара е тясно ,където са натрупани касетки пред сергиите,едва се минава...И пред или зад теб -колела...
  • 33
    11
    1111
    12 -1
    09:38, 21 май 2015
    Хасково нет имашедоста статии за инциденти с колоездачи дори и пияни на пътя и вие сте ги писали.Не искаме когато вървим по улиците да се пазим и от колела.
  • 34
    На
    направете велоалеи
    3 -1
    09:50, 21 май 2015
    Направете велоалеи -сега правят в пловдив-на 80 км е да идат да видат -с европейски пари се правят
  • 35
    Съ
    съвет
    11 0
    09:51, 21 май 2015
    закона забранява да се КАРАТ (може да се тикат) колела в пешеходни зони - депутатите да променят закона - тогава може да коментираме варианти - това е пътя - другото е прах в очите преди изборите
    • Ал
      Александър Лачев
      1 -1
      11:58, 21 май 2015
      Няма противоречие, ако през пешеходната зона е очертана велоалея, а извън нея да важи забраната.
      Друг е въпросът - дали за кратко през пешеходната зона си заслужава да се очертават велоалеи?
      Спорен въпрос, но безспорно е, че за да се достигне до забранената зона с велосипед НЕ Е ВЪЗМОЖНО И БЕЗОПАСНО! Там където трябва да се движат велосипедите БЕЗ ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНА , улиците са ЗАЕТИ с автомобили.
  • 36
    Мо
    може, но не може
    6 -1
    10:24, 21 май 2015
    Кмета може да отмени собствената си наредба, но не може да отмени ЗАКОНА за движение по пътищата - чл.82, т.5, който ЗАБРАНЯВА каране на велосипеди по площади пешеходни зони (над 12 годишни).
  • 37
    Ви
    Вили_1432194229
    1 -1
    10:32, 21 май 2015
    Хаосът на един малък градски площад в един неголям провинциален град е по - добър от правилата.Какво значение имат например невиждащите или слабо виждащите пешеходци?
  • 38
    Да
    дарвинист
    6 -3
    11:31, 21 май 2015
    Не искам велоалеи, паркове и зеленина, не искам хипари с колелета! Искам молове, строителна техника, асфалт, необятни СПА комплекси,добив на шистов газ и ГМО за всички!
  • 39
    Ал
    Александър Лачев
    3 -2
    11:52, 21 май 2015
    Поздравявам, всички коментиращи, независимо от позицията им.
    Така се стига до приемливо решение, а не като се съберат десетина чиновника и да пишат забрани, които после да се чудят, как да отменят.
    Добре е обаче преди да се твърди нещо, то да се провери, а не да използва за лични нападки и излишно противопоставяне.
    АЗ ЛИЧНО ПРИЗНАВАМ - като велосипедист на два пъти ударих отваряща се внезапно пред мен врата на спрял в дясно автомобил. За това карам по тротоара, ако не е нашарен със синя зона е не е задръстен от автомобили, спрели за малко.
  • 40
    Дд
    ддд
    2 -1
    14:26, 21 май 2015
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Gg
      ggeo
      1 -2
      15:07, 21 май 2015
      Не, просто трябва да се изразявате прилично. Може да опитате, не боли
    • Да
      Даниела
      2 0
      15:29, 21 май 2015
      А ти, Христов, може да започнеш да носиш малко на конструктивна критика. Също не боли. Вместо да триеш коментари, които не са обидни и да забраняваш айпита, айде малко по - позитивно, а?
    • Ui
      uio
      0 0
      16:34, 21 май 2015
      Дам, и вие трябва да спрете да триете коментари които не са ви угодни, ама ще ви боли...
  • 41
    Да твърдо съм за да има велоалей и паркинги за колела и мотори центара е пешеходна зона но там също има коли които зареждат магазините и инкасотата освен това за кучетата какво ще кайете забраниха ги а уличните ходят да акат на Всякъде и КАКВО КАТО ИМА ЗАБРАНА СИНЯТА ЗОНА СЪЩО ГЛУПАВА РАБОТА СПИРАМ ЗА 10 МИН И 1 ЛЕВЧЕ ДА ГО НАПРАВЯТ 2 С. НА МИНУТА АМА НЯМА КИЛИПИР- наи големия кошмар е пред втора и трета поликлиника няма каде да си спра колата да закарм детето на лекар пред поликлиниката знак паркинг няма и къде да спра за 5 мин и кучето не мога да си разходя после що хасково намалява по брои жители
  • 42
    Di
    dizel67
    1 0
    19:38, 21 май 2015
    като примерен гражданин сазвам забраната и когато се прибирам от работа три пъти нарочно ме засичат автомобили които ще ме убият за удоволствие будните хасковлии дали ще са доволни тогава един велоубиец по малко кво толково
Последни новини