От х:

Днес в x:

Морето ни удави и на Балкана

Ернандес бележи първия гол за гостите.

Хасково успя да се удави в морето и докато беше на Балкана. Или поне на Ямача. Въпреки че той бе хасковски, гостуващият Черно море се чувстваше съвсем като у дома си и потопи заседналия на дъното хасковски кораб с 3 безответни торпеда, преди милостиво да пусне 1 в мрежата си за крайното 3:1. Гостите можеха да спечелят и с повече, но май ги хвана великодушието, което липсваше на предишно изредилите ни се Левски и Локо ПД. От тях паднахме съответно с 5 и 4 на нула.

Черно Море спря само до 3 и то след само час игра. Себастиян Ернандес в 33-тата минута направи 1:0 за Моряците с индивидуална акция и прецизен финт и удар. Голът дойде след истинска канонада на която бе подложен хасковския страж Николай Банков. Още в 10-тата минута той бе шутиран от Бижев, отбитата топка попадна в играч на варненци, който би остро. Вратарят отби отново, но топката пак намери играч в зелено-бяло и последва нов удар, който Банков отново спаси. Малко по-късно Даниел Георгиев от Черно Море обстреля хасковската врата с глава, но стражът пак се намеси успешно. Други снаряди на верненци минаха на косъм от вратата, преди мерникът им да се подобри и те да поразят целта чрез Ернандес. В 39-тата минута на практика мачът свърши след като гостите вкараха втори гол, чрез Бижев. Той овладя щастливо след рикошет и след нов рикошет порази за втори път целта. Моряците продължиха да контролират събитията и направиха класическото 3:0 в 61-та минута. Майсторски гол вкара Бургхард, след като светкавично се освободи от хасковски защитник и стреля в далечния ъгъл.

Епизодична атака на Хасково доведе до гол на Влади Узунов в 73-та минута, като малко по-късно голмайсторът седна на пейката на резервите. До края на мача обаче нашите нямаха друг шанс за гол, а обратно-гостите се скъсаха да пропускат на контраатака. След мача старшията на Хасково Стамен Белчев отдаде неориентираната игра на отбора си на многото контузени. Липсвали 5-ма основни играчи, други играели на непривични постове и затова се стигнало до тази игра и резултат. Трудно било и да се повиши мотивацията на играчите, предвид мястото, което се намират в класирането и вече сигурното изпадане от елита. 

Мъката за Хасково в А група продължава още два мача. На 21-ти този месец играем с Марек на негов терен, а на 27-ми приключваме у дома срещу Славия.

Г.Христов

Попадението направо пречупи хасковлии
А варненци започнаха да ни мачкат
...и стрелят от всякаква позиция

Като по чудо не ни вкараха и повече голове
Тъжна гледка по трибуните на ст. Хасково
На мача бяха дошли по-малко хора и от срещите във В група
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Вс
    всевишния кенанец
    11 -3
    21:20, 18 май 2015
    През първата част от първенството Черно Море беше най-слабия отбор гостувал на ямача през този шампионат. тогава Хасково изтъргуваха мача много грозно и паднаха с 0:1, един отбор със селски манталитет заслужава да играе в селата! Кмет, бизнес, фенове = 0, затова и отбора е кръгла 0!!!! Хасково е пример за това как не трябва да се ръководи един отбор, а Здравко Узунов и ко показаха за пореден път че са просто едни Некадърници!
    • Ми
      Мирчев
      13 0
      22:01, 18 май 2015
      Кенанец, за първи път съм съгласен с теб. Узунов разби тотално отбора със своите интриги. Нека си гледа овцете, защото доста достойни хора даваха пари за футбола като Митко-банския, Митьо-дебелия,Кичеков и други.
      Здравко заминавай към Мадан!
  • 2
    Ва
    василев
    5 -2
    22:08, 18 май 2015
    Запомнете хората от последната снимка
    • Та
      танас
      7 -1
      23:16, 18 май 2015
      семкаджийте ли?
Последни новини