От х:

Днес в x:

Бомба: Запрянов директор на болницата, Паунов - шеф на борда

Д-р Мариян Запрянов поема хасковската болница след два мандата като неин зам-директор


С пълна изненада завърши общото събрание на акционери на хасковската болница. На него бе освободен досегашният шеф на лечебното заведение д- р Славчо Близнаков и екипът му от стария борд, а на тяхно място бе назначен 5-членно управително тяло и нов изпълнителен директор. Това е досегашният заместник по медицинската част д-р Мариян Запрянов. Запрянов бе първото предложение за наследник на Близнаков, но впоследствие името му мина на втори план, за сметка на други имена. Днес те трябваше да се задоволят само с място в новия борд. Още по-голяма изненада се получи и при избора на новия шеф на борда. Очакваше се това да е бившият зам.-министър Валерий Митрев, който изпълняваше същата функция при предишното ръководство. Вместо това е назначен шефът на Детско отделение д-р Атанас Паунов. Именно той трябва да бъде гласът на държавата при вземане на решения за бъдещето на здравното заведение.

Бордът на директорите се увеличава от 3-ма на 5-ма души. Освен Паунов и Запрянов в него влизат хирургът д-р Георги Гелов, д-р Митрев и единственият член на екипа, който не е от лекарското съсловие - бившият областен управител Ирена Узунова.

Що се отнася до старото началство, то си тръгва с изобилни похвали. Министерството на здравеопазването даде отлична оценка за близо 4 годишното управление на д-р Славчо Близнаков. Официална похвала ще бъде вписана в досието и на неговия екип от директорския борд, в който влизаше самия Близнаков, д-р Тодор Пандов и шефът на борда в оставка д-р Валерий Митрев. Здравното министерство е било впечатлено от успеха на лечебното заведение, което към 2009-та година бе на дъното в класацията на областните болници, а миналата година дори се изкачи на първо място по свиване на задълженията си. Оценката при това бе на предишния министър от правителството на Орешарски, Таня Андреева. Същата, която година по-рано се опита да разкара назначеният по времето на ГЕРБ доктор. Любопитното е, че това, което не можаха да направят политическите опоненти, стори партията на самия Близнаков. Министърът във втория кабинет на ГЕРБ Петър Москов наложи ново ръководство на уж вървящата добре болница. Старото бе похвалено и напъдено, както саркастично коментираха доктори минути след като чуха новината от общото събрание.

Д-р Тодор Пандов ще продължи да изпълнява задълженията си като шеф на отделението по образна диагностика. Що се отнася до д-р Близнаков, той засега отказва да коментира бъдещето си. По информация на Haskovo..net името му е включено в дневния ред на общото събрание на софийската болница Света Ана на 12-ти юни тази година. Това е болницата, в която Близнаков е работил като зам.-директор 6 години и на която е спряган за бъдещ шеф, след сдаването на поста в Хасково.

Д-р Мариян Запрянов работи в Хасковската болница от 1987-ма година, веднага  след като завършва ВМИ Пловдив. В продължение на 8 години работи в линейките на хасковската Бърза помощ. През 1992-ра година взима специалност вътрешни болести и от 95-та до 999-та година работи като лекар ординатор във Второ вътрешно отделение. През 1999-та година обаче напуска болницата и работи в продължение на 10-години в тогавашния РЦЗ-регионален център по здравеопазване. Впоследствие структурата се слива с РЗИ. От 2009-та година Мариян Запрянов става зам.директор по медицинската част в МБАЛ Хасково и е част от екипите на изпълнителните директори Тодор Пандов и Славчо Близнаков. 


Г. Христов

Днес новият шеф не бе в настроение да приказва
Представителят на МЗ пък неадекватно пренасочи репортерите към по-актуални теми според него-например ВиК
Шефът на Детско д-р Атанас Паунов става началник на борда на директорите
В него влиза и хирургът д-р Гелов
Д-р Близнаков и д-р Пандов заслужиха много похвали от Министерството за своята работа през последните 5 години
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (70)

  • 1
    Дж
    ДЖОНА-ПРИЯТЕЛ НА КМЕТА
    96 -8
    15:48, 18 май 2015
    За каква бомба говорите?Всичко това се знаеше от много време.Просто всяко лоби получи своето.Паунов-подарък от дъщеря му/близките й отношения с Москов дано помогнат на болницата/.Митрев–подарък от приятеля му зам.министър Бойко Пенков.Гелов-подарък от бащата и сина републикански деформатори.Узунова–подарък от ГЕРБ за минали заслуги и тежкото й здравословно и финансово състояние.Запрянов–личен подарък от наш Делянчо.Лесно се раздават подаръци когато парите не излизат от собствения ти джоб .Сега за тези хрантутници ще плащат работещите в болницата.И ако има нещо хубаво в цялата история е,че Узунджовеца поне засега не докосва с мръсните си ръце/чрез Гелов/болницата.А нея нека Бог да я пази!
    • 63
      639403
      21 -3
      07:58, 19 май 2015
      Сега ВЕЛИКИЯТ хрург ще може спокойно и бизнаказано да си изнудва пациентите и да им взема пари даже и за това, че не дишат! Бог да пази хората да не се разболяват, че Гелов е наточил яко брадвата.
    • Ва
      василев
      9 -3
      09:53, 19 май 2015
      Не забравяйте,че д-р Гелов е приятел и последовател на Узунджи Георги.Добре,че на някой хора им просветна в главите защото сега той щеше да е директор на болницата и тогава дупе да ни е яко.
  • 2
    Ме
    мед.работник
    66 -21
    16:07, 18 май 2015
    Много хубав е надписа зад гърба на Близнаков.Не спирай да дерзаеш,шефе!Попътен вятър и много успехи!Не ни забравяй! Благодарим за всичко, което направи за нас!
  • 3
    ,,
    ,,,,,
    24 -45
    16:11, 18 май 2015
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
    Му
    муци
    79 -42
    16:14, 18 май 2015
    Ще търсите шеф като Д-р Близнаков,ама няма да намерите.
  • 5
    Об
    обнадежден
    39 -12
    16:19, 18 май 2015
    Не може да се отрече значителната промяна в МБАЛ ,която осъществи Близнаков!Адмирации!А сега въпросите:
    1.Как бяха получени преди години по времето на Цеков допълнителните средства и по важното-как бяха усвоени-с обикаляне по селата и почти насилственото хоспитализиране на пациенти/понастоящем определяно като източване на НЗОК/?
    2.Какво се случва с прословутия овърдрафт,по почти вълшебен начин стопил милионите задължения на МБАЛ?
    3.Кога ще се изплати новозакупената апаратура в кардиологията с този темп на изследванията?
    4.И не на последно място ще стане ли известна сумата на истинските задължения на МБАЛ-към банки ,доставчици и персонал?
  • 6
    Ег
    егати
    68 -20
    16:35, 18 май 2015
    Егати държававата ,щом мариян запрянов е изпълнителен директор!?
  • 7
    Ле
    Лекар
    51 -30
    16:37, 18 май 2015
    Славчо не го мислете! Достатъчно се накраде и продължава напред като Кубрат Пулев!
    • Ре
      Реалист
      5 -2
      14:47, 19 май 2015
      Стига глупости. Няма ли да спрете да си показвате раздвоените езици. Какво е станало, че така злобеете срещу Близнаков? Да не би да ви е разбил далаверките? Или сте човек на кмета? Стига злоба! Благодаря на Близнаков за всеотдайността си към болницата!
    • Лю
      любител на кауни
      3 -3
      14:59, 19 май 2015
      Това, че мразите неистово д-р близнаков, само доказва неговият професионализъм и честност, защото преди него в болницата царяха качества, обратни на тези.
  • 8
    12
    1234_1431956962
    49 -15
    16:38, 18 май 2015
    Прегледите бяха безплатни, а болните отиваха ,където искаха.( Стара Загора,Пловдив ,София и Хасково).Тази апаратура спаси не един човешки живот.Ще се изплати.Добре е, че я има !Успех на всички!
  • 9
    ,,
    ,,,,
    14 -17
    16:44, 18 май 2015
    Христов ай де кажи ми защо си ми скрил коментара и всички идиоти които са дали - . Бахти ограничените типове сте останали в това хс похвалиш един човек за заслугите му и веднага се насират да крият и трият и да дават - . Тъпи необразовани парчета.
    • Gg
      ggeo
      17 -7
      19:56, 18 май 2015
      Никой не ви е трил коментара. Има 9 одобрения и 26 неодобрения и когато последните са повече, коментара избледнява. Може да бъде прочетен ако се кликне върху него. Медията няма никакво отношение към одобренията или неодобренията на читателите. Моля не хвърляйте напразни обвинения и коригирайте речника си, защото поне от този пост, квалификациите в него са по-приложими за вас.
  • 10
    На
    наблюдател
    29 -8
    16:52, 18 май 2015
    Слави не се коси. Любовницата ти и нейната партия ще дойдат на власт (дпс). И ще те варнат директор на болницата в Хасково. Па може тя да нареди и министър да станеш
    • Ре
      Реалист
      3 -2
      14:51, 19 май 2015
      Не ви ли е срам да пишете такива гадости за хората? Не, не ви е срам, защото лицето ви е скрито. Мишки!!! Ами ако децата на Близнаков прочетат какво сте писали за него? Не мислите ли за тях? Или и те са крали от болницата и сигурно и те си имат любовници от ДПС...
    • Лю
      любител на кауни
      2 -1
      15:02, 19 май 2015
      Наистина няма как да се съизмерите с д-р Близнаков, ако не го принизите до собственото си ниво
  • 11
    Ем
    ема
    49 -14
    17:10, 18 май 2015
    Лудия д-р Паунов с подчинената му изкукуригала д-р Камберова! Пълни грубияни и ненормалници!
  • 12
    Со
    Социолога
    34 -10
    17:15, 18 май 2015
    Тия двамата на последната снимка са за освидетелствуване на Болярово! Мишоци от висша класа с неадекватно поведение по коридорите на Болницата вече години наред!
  • 13
    До
    до наблюдател
    5 -15
    17:16, 18 май 2015
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 14
    Кл
    Клиент
    40 -5
    17:17, 18 май 2015
    Д-р Паунов е скъп лекар. За преглед на частно взима 50лв. Докато колегите му в София взимат по 30лв. Дали ще е гласът на държавата или нещо друго на гърба на държавата не знам ,времето ще покаже.
  • 15
    Ээ
    ЭЭЭ
    70 -6
    17:35, 18 май 2015
    защо не коментирате избирането на ирена узунова?защо не коментирате увеличената бройка на членовете на борда?
    Ирена узунова е напълно недееспособна.това е начин да получава добри доходи-подарък от партията за сметка на работещите в болницата. Освен нея ,в болницата ще бъде устроен и мъжът с когото живее и който дълго време получаваше заплата без дори да стъпва на работа.
    • Да
      ДАСКАЛ ТОНЧУ
      24 -1
      20:16, 18 май 2015
      Ам ти кък искаш ва.ирена е дяте на дърти комунисти от борисоврад.
    • 63
      639403
      19 -3
      08:07, 19 май 2015
      Бог си знае работата! На бодлива крава рога не дава или й ги троши. Съчувствам на Узунова за нещастието й, но преди да се случи това тя се имаше за безсмъртна, а лакомията й беше безбрежна. Нямаше нещо, в което да не бе намесена и да не искаше пари. Спирам до тук, че не е хубаво да се говори така за болен човек, много глупости направи тя и много хора изгори.
  • 16
    Ив
    иванова_1431960657
    6 -12
    17:40, 18 май 2015
    Честито на всички! Виж коментара
  • 17
    До
    до наблюдател
    12 -1
    17:48, 18 май 2015
    Нещо да си чул за ,,пазарна икономика" .Ти колко ,,даваш''?Без плащане само у домашнаТА тоалетна..
  • 18
    До
    до наблюдател
    10 -1
    17:50, 18 май 2015
    Същото
  • 19
    Gg
    GGG
    36 -5
    18:09, 18 май 2015
    Защо тролбето от ГЕРБ Димитър Траянов още не се е включило? Забраниха му да коментира, или му спряха белото?
    • Rr
      RRR
      18 -1
      06:39, 19 май 2015
      защото го земства надрусаното адвокатче-изнудвач Светослав михайлов. той никога не спира белото
  • 20
    Gg
    GGG
    37 -5
    18:10, 18 май 2015
    За ония лудия Траянов говорим, дето Делянчо го уреди в ТЕЦ-а. Вечно е нашмъркан като Тони Монтана.
  • 21
    Че
    честито
    53 -6
    18:23, 18 май 2015
    Честито на спечелилите от тотализаторът-мбал-хасково!
    А на останалите-не губете кураж,следва и друг тираж!

    Честито и на д-р мариян запрянов!
    Той е класически модел на успял администратор в българия-послушен,сервилен,без изявени качества,но с правилния покровител!
  • 22
    Др
    друг наблюдател
    17 -8
    18:42, 18 май 2015
    Послушен-спазва законите,сервилен-работи в екип,без качестеа-човек се учи докато е жив,с павилен покровител-работи ьа пациентите,за графа,за народа!
  • 23
    Ев
    Евертъна_1431968469
    16 -2
    19:50, 18 май 2015
    Искам да изкажа истинска признателност на младия доктор Живко Атанасов, който оперира баща ми навремето, за без пари!
    Тънко дебело черво, оказа се тънко, въпроса бе, че докато го свалят на първи етаж хирургия едиб корумпиран искаше пари, за да има баща ми цял екип в операционната, име няма да кажа.
    Тогаваха се намесиха Латю Латев и Мара Латева, собственици на една галерия в момента в Хасково и им казаха, това е Иван Шикеров.
    Живко Атанасов оперира баща ми безплатно.
    Баща ми почина в последствие от злокачествен рак!
    Но аз винаги ще благодаря на Живко Атанасов, че оперира без пари баща ми разбира се на семейство Латеви!
    Наздраве от Лондон!
  • 24
    То
    тодор живков
    18 -1
    19:51, 18 май 2015
    Какви са докторите в тая цялата игра си знаят хората от болницата Тоя такъв оня онакъв те се познават но недоумявам какво прави в борда ирена узунова Навремето имахме активни борци които се ползваха с привилегии Сега изглежда ирена е активен борец от партия герб и сигурно е заслужила Не и завиждам но начина по който става показва че ние не сме държава а ОНГЪЛ
  • 25
    То
    тодор живков
    14 -3
    20:01, 18 май 2015
    Евертън звучиш ми много еснафски Благодариш на доктор Атанасов че не е взелПАРИ за операцията на баща ти Живота на баща ти може би струва 300 или 400 лв коиито може би са парите с които оценяш работата на доктора Ако благодарността ти е само за тези пари значи си ептен елементарен Труда на докторите е несравним с каквото и да е Много грешен изказ от твоя страна а и кепезиш д- р Атанасов
    • Ев
      Евертъна_1431968469
      13 -9
      20:12, 18 май 2015
      Грешиш другарю, тогава живеех в България, а сега като живея в Лондон, да плащам ли?
      Не, аз няма да платя, аз си плащам осигуровките, въпреки че съм извън България през последните 8 години извън България.

      Докторите не са на тая земя, за да искат пари, а за да спасят човешкия живот!
      Ясен ли съм, народа на България няма пари, но докторите в България трябва да направят и невъзможното, за да спасяват българи, защото българите се самоубиват от незнание какво да правят, толкова са им промити мозъците.
      Затова, аз съм извън България, за да се ооазя пист от всичката тази коруоция и пония и когато преценя, да се завърна с опита си, в страна далече от България, в която съм живяк!
      Наздраве
    • Ев
      Евертъна_1431968469
      2 -1
      20:21, 18 май 2015
      Кръшков, за последноти казвам, от чужд град си и няма да говоришмного.
      Наздраве
  • 26
    Ив
    иван_1431970193
    7 -14
    20:19, 18 май 2015
    Запрянов не го познавам но има д-р ЗапряноВА да... Виж коментара
  • 27
    Ев
    Евертъна_1431968469
    3 -6
    20:33, 18 май 2015
    Хуйо, сега ме чуй добре който и да си!
    Преливал съм кръв от моята собствена на баща ми, от мойта кръв, която е негова.
    Злокачествен рак и не ме дразни, не можех да го спася, от тогава полудях!
    Баща ми почина, когато бе най-силният трус в Турция, през 1999 г.
    Питате ли ме аз как съм се чъвствал с майка ми в Хасково без помощ в този монент?
    Сега вече е друг.
    Не мразя никой в Хасково, след седмица, ще стана на 40 години и ще продължа да обичам ФК Хасково.
    Наздраве
  • 28
    Ww
    www.trophyplus.org
    6 -8
    21:03, 18 май 2015
    Четете страницата,която поддържам, за мен парите са нищо в този живот, вадя ги и ги губя, но страницата написана на аватара ми е моя и аз така ги виждам нещата!
    Поздрави от Евертъна, Лондон!
  • 29
    12
    123
    16 -28
    21:30, 18 май 2015
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • До
      до Евертъна
      8 -9
      23:37, 18 май 2015
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Ев
      Евертъна_1431982197
      3 -7
      23:47, 18 май 2015
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
    • 12
      123
      6 -9
      23:57, 18 май 2015
      Евертъне, алкохолик смотан, ай млъкни вече, обожествяваш Вълчо Парасков, кой е едно доста некъдърно ченге. Сам си призна, че си *****, и с него ли си спал? Маама ти помашка
    • Ев
      Евертъна_1431982197
      2 -6
      00:03, 19 май 2015
      В София живееш сега и знам, кой си ти си бездарник... Виж коментара
  • 30
    До
    До 123
    30 -8
    22:05, 18 май 2015
    Доктор Янев е най-добрия крадец!Това алчно момченце първо бръкна в парите на болницата и я завеща на Митко Шопов с близо 2 милиона дефицит.Икономически директор и съучастник му беше Емил Боботанов, който се писа после от ГЕРБ и оглави Инспекцията по труда.Ясенчо пък облиза подметките на ДПС и отиде в парламента , за да прикрие приватизираното от болницата.Това е горе, долу истината за хасковския "елит", който освен да краде и прави далавери друго не научи от БКП, а инак всички са демократи.Боже, опази ни от тези недоразумения!
  • 31
    Ха
    хахаха_1431977441
    15 -3
    22:19, 18 май 2015
    Бившия от борда Т.П. не му беше мястото там че и шеф на МБАЛ навремето. Сега да си почива ,че беше психясал!!!!!Такива като него и сега ги избраха .
  • 32
    Ев
    Евертъна_1431978155
    2 -6
    22:31, 18 май 2015
    Сега кмета на Хасково, като каза, че няма да се ка... Виж коментара
    • 56
      567
      5 -3
      00:07, 19 май 2015
      Ти само умри пък аз ще уредя другото. Обещавам ти да препикая кокалите и на баща ти и теб. Същият нещастен алкохолик като него си...
    • Ев
      Евертъна_1431982197
      3 -6
      00:29, 19 май 2015
      Ще те надживея, бъди сигурен в това!
      Анонимна мършо!
      Чиърс
  • 33
    56
    5681
    12 -5
    22:39, 18 май 2015
    10млн.лв задължения към момента по добре ли ти се вижда? Ха-ха смешници
  • 34
    Dz
    Dzakardo
    25 -4
    23:31, 18 май 2015
    Щом Гелата е там всичко е наред ,кеш,кеш и само кеш ..... Иначе мреш!!!!
    • Ев
      Евертъна_1431982197
      2 -3
      23:39, 18 май 2015
      Алексиев отива в Левски, а Лозев в Локо София, а с това Хасково ще въеже бюджета в Б група, призовавам Здравко Узунов, за един сезон да е начело на клуба, днес малкия Узунов вкара за Хасково, а големия Светослав Узунов се отказа от футбола о многомразци!
      Само Хасково и така.
      Чиърс
  • 35
    Ев
    Евертъна_1431982197
    2 -3
    00:22, 19 май 2015
    Боклук и лизач, ще ти покажа още много:
    Владимир Запрянов е роден на 18.11.1963 г. През 1982 г. завършва Художествената гимназия в град Казанлък, а през 1989 г. – Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” със специалност живопис в класа на проф. Николай Русчуклиев.


    От 1994 г. е член на арт сдружение „Компакт Арт” и уредник на галерия „Компакт Арт” – Димитровград. През следващата година става съосновател на дружество на художниците „Кредо” и до 2001 г. е негов председател. Член е на КДК Хасково и КДК Димитровград. В периода от 1995 г. до 2005 г. е уредник на галерия „Кредо” в КДК Хасково. От 2003 г. в продължение на две години е председател на Дружеството на хасковските художници. През 1996 г. става съосновател на Ротари клуб Хасково и до 2006 г. е негов член. В периода от 2007 г. до 2011 г. е директор на градска художествена галерия „Атанас Шаренков”, художествена галерия „Форум” и изложбена зала „Димитър Иванов-Лицо”.


    Владимир Запрянов участва в международни пленери по живопис в Русалка, Стамболово, Велико Търново, Банско, Созопол, Анталия (Турция) и Александропулис (Гърция). Негови картини са притежание на частни колекции в България, Турция, Гърция, Германия, Чехия, Венецуела, Англия, САЩ, Португалия, Италия и др.


    Организирал е и открил над 250 самостоятелни и колективни изложби на художници от страната и чужбина.

    • Ев
      Евертъна_1431982197
      2 -5
      00:24, 19 май 2015
      Боклук, брат ми аз не искахме да организираме изложба при теб, който не си Хасковлия, педераст долен!
      Чиърс
  • 36
    Ев
    Евертъна_1431982197
    5 -6
    00:35, 19 май 2015
    Искате ли в събота да съм в Хасково и да съм на един бар с бутилка Джак Даниелс в ръка, не ме карайте да преебавам 40-я рожден ден, нито живота си.... Мауци
    • 12
      1234_1431986829
      12 -5
      00:56, 19 май 2015
      Не, не искаме, но ако ти искаш е ОК. Няма ли са си поплачеш за онова агентче на ДС - баща ти? Какво отгледа той - форумен шизофреник. Евертъне, виж ся, вземи се самоубий. То става лесно, лягаш във ваната/ооопс, извинявай, надали лондонски общ работник има вана/ лягаш в нещо и си режеш вените, шизо, ама не както си гледал по филмите, а по дължина. Съзнание се губи за минута и всичко свършва. А баща ти беше л**** и доносник на ДС. Синчето е същата работа, шибано тролче
  • 37
    Ee
    eeee
    14 -1
    07:29, 19 май 2015
    като казвате е запрянов е кандидатура на герб подкрепена от дпс означавали че сега зам.директор ще стане Левент - шефа на техниците който е кадър на дпс
  • 38
    Ре
    резил
    19 0
    10:48, 19 май 2015
    Заглавието на този материал трябва да бъде РЕЗИЛ!
    Това ли е здравната реформа?Една областна МБАЛ с 5 души борд на Директорите!?
    Д-Р ЗАПРЯНОВ ли е кадровия потенциал на ГЕРБ и ДПС и на патрона си ДЕЛЯН ДОБРЕВ?
  • 39
    Ко
    коригирайте
    11 0
    11:59, 19 май 2015
    си Си Ви-то на Д-р Запрянов-работил е не във Второ, а в Трето ВО.И да -наистина 5-ма борд е разточителство-излишни заплати...
  • 40
    Гр
    Гражданин
    4 -2
    12:49, 19 май 2015
    Един от най- добрите главни лекари на Първостепенна окръжна болница в миналото беше д-р Бойдю Велчев,един честен и доблестен човек., който не е откраднал и 1 стотинка от болницата.Такива като него няма вече. Да е жив и здрав още дълги години! Защо болниците са търговски дружества с управленски бордове и съществуващите " парични " пътеки , чрез които се източват парите на Здравната каса( парите на народа) ?
  • 41
    Гр
    Гражданин
    3 -2
    12:49, 19 май 2015
    Един от най- добрите главни лекари на Първостепенна окръжна болница в миналото беше д-р Бойдю Велчев,един честен и доблестен човек., който не е откраднал и 1 стотинка от болницата.Такива като него няма вече. Да е жив и здрав още дълги години! Защо болниците са търговски дружества с управленски бордове и съществуващите " парични " пътеки , чрез които се източват парите на Здравната каса( парите на народа) ?
  • 42
    Ле
    лекар
    8 0
    13:52, 19 май 2015
    С толкова скромно Си Ви и лични и професионални качества Д-р Запрянов е неправилният избор на ГЕРБ С този подход не се печели електорат от интелигентните хора работещи в болницата Но каквито покровителите такива и кадрите
  • 43
    Ре
    Реалист
    4 -3
    15:12, 19 май 2015
    Уважаеми читатели, изключително съм разочарован от простотията, бликаща от всички нас. То не бяха обиди, то не бяха заплахи... хайде сега поемете дълбоко дъх и си успокойте нервните пръстчета, с които тракате по клавиатурата. Всички защитаваме различни страни в тази статия. Всички имаме мнение, но разберете, че с обиди думите ви няма да бъдат по никакъв начин разбрани. Единственото нещо, което ще постигнете е да предизвикате нова вълна от глупости. Като стадо овцете сте, не усещате ли? Всички сте изманипулирани и то най- вероятно чрез парички (каква изненада). Самите ни закони няма как да ви намерят и разберат кои сте, но според ЗРТ вие нямате право на такива фриволни лични нападки и обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа (сайтът си го е написал).
    П.Г. Удхаус има една много симпатична книжка, която се казва:Бъди българин, Джийвс. Сигурен съм, че повечето не сте я чели.. Та аз ви казвам точно обратното- Не бъдете българи, защото явно да си българин означава да плюеш чуждия успех, да се радваш на чуждата болка и да мразиш! Да мразиш така, както само един българин може да мрази. Засрамете се! Нима това трябва да показваме пред останалите държави? Нищо чудно, че ни смятат за европейски селяни. Та ние сме си такива. Дори не пишете грамотно, по дяволите!!! Спрете се най- накрая! Омръзна ми само гнусни и неприятни коментари да чета... Бъдете добри бе, хора!!!! Не е трудно!
  • 44
    Об
    Обамата
    3 -1
    15:27, 19 май 2015
    Бе какъв реалист си, щом хората с мнение за теб са стадо и овце? Бе ти разхождал ли си се през последните години по коридорите на болницата и като колега, срещал ли си се с тази мишка Близнаков за да усетиш как той не поздравява и гледа през теб като през стъкло?
    • Ре
      Реалист
      3 -1
      16:08, 19 май 2015
      Всъщност да,срещал съм се с Близнаков и вероятно не ви е поздравил, защото знае, че сте против него. Той не е лицемер и няма да ви прави мили очички. Явно доста ви е наранил егото.
  • 45
    Ре
    Реалист
    2 -2
    16:15, 19 май 2015
    А, забравих и да изясна, че не наричам „стадо овце“ хората с мнение, а тези, които плюят от завист, обиждат за удоволствие и са вгорчени от живота... А честото използване на паразита „бе“ и явната горчилка в думите Ви само доказва по- предния ми коментар. Нищо лично, Обама. Не съм тръгнал срещу Вас, но не си правете труда да ме обиждате, тъй като не се засягам толкова лесно като вас. :)
  • 46
    Сн
    снимка #5
    4 0
    19:27, 19 май 2015
    Педя човек- лакет его!
  • 47
    Па
    парцаланко
    3 0
    17:30, 20 май 2015
    Каквото било било Близнака такъв онъкъв си отива някои го плюха други ще реват но връщане няма Сега петимата от новия борд се нарадиха на държавната ТРАПЕЗА и ще почнат да лапат до задушаване щото друго нищо няма да правят В нашата държава е важно да можеш да се докопаш до шведската маса а какво и колко си се налапал никой сметка не ти дири СПРАВКА ---25 години ДЕМОКРАЦИЯ
Последни новини