От х:

Днес в x:

Община Димитровград за трети път с Европейски етикет за иновации и добро управление

Европейски етикет за иновации и добро управление на местно ниво получи днес кметът Иво Димов

Европейски етикет за иновации и добро управление на местно ниво получи днес кметът Иво Димов на церемония в Пловдив. Отличието се дава за степента на прилагане на 12-те принципа за добро управление от Стратегията за иновации и добро управление на местно ниво на Съвета на Европа. Зам. министър- председателят по Европейските фондове Томислав Дончев е връчил отличието на Димов, информират от пресслужбата на Общината.

За трета поредна година тукашната администрация получава такъв приз. Периода на валидност на последния е до 2017 година. Етикетът представлява признание за успешното прилагане на принципите за добро демократично управление, качеството на предоставяните публични услуги и добрите практики при изпълнението на публични политики в Община Димитровград, поясняват от администрацията.

Церемонията се проведе в рамките на форума "Годишна среща на местните власти от Югоизточна Европа", организирана от Националното сдружение на общините в Република България, Мрежата на асоциацията на местните власти в Югоизточна Европа и Община Пловдив. 
Dimitrovgrad.bgvesti.net
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    91
    91
    4 -3
    08:03, 19 май 2015
    В цял свят и в Европа има много фирми , чийто бизнес е раздаване на подобни награди.Пращат ти формуляр чрез нета , ти си го попълваш и връщащ.Всичко се заплаща от потенциалния кандидат дори и участието в церемонията .И на финала си НОСИТЕЛ НА НАГРАДА. Не си мислите нали , че някой реално тук в Димитровград е оценявал принципите на добро управление.Поради това не е нищо впечатляващо!

Още новини

Последни новини