От х:

Днес в x:

Кметът на Върбина:Път към 4 села пред пропадане,никой не се отзовава

За опасност да пропадне пътят до 4 села сигнализира кметът на Върбина

За опасност да пропадне пътят до четири населени места сигнализира кметът на село Върбина Атанас Карамитев. Подпорната стена е пропаднала преди няколко години, но до този момент Карамитев не е получил съдействие за възстановяването й. Това стана ясно по време на приемна, проведена от областния и неговия заместник Зарко Маринов в Мадан.

Губернаторът се ангажира да даде положително становище за финансиране от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към МС.   

Представители на синдикалната организация към миннодобивното предприятие „Горубсо - Мадан“ АД обсъдиха с областния управител предложения за законови промени в пенсионно-осигурителната система и условията на труд в сферата на рудодобива.

Учителка от град Мадан се оплака, че от три години е без работа, не може и да се пенсионира, защото няма навършени години.

Организирането на изнесените приемни цели да улесни достъпа на живеещите в отдалечени населени места до областния управител и неговия екип. Следващата община, в която се планира приемна, е Баните. 

 СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини