От х:

Днес в x:

Зодиите: Кои са най-големите усойници в семейното гнездо?

Овен

Кошмари в къщата

Жената Овен е чаровна, неустоима и… непоносима. В момента, в който свържете живота си с нея, разбирате каква фатална грешка сте извършили. Прелестното витално създание постепенно става агресивно, нахално и несъобразително. Излага ви пред приятели с нетактичните си забележки. Не понася, когато я превъзхождате в нещо, дори и когато става дума за ремонта на колата. Егоцентризмът й надминава вашия, а това неимоверно дразни.

Телец

Змия удушвач

С жена Телец лесно се живее. Тя е грижовна и себеотрицателна. Но и много взискателна. Обича ли ви, ще изтрае всичките ви простотии. Това се дължи отчасти на уникалната й способност да се самозаблуждава и да си заравя главата в пясъка. Ще ви позволи да й се качите на главата, стига да не прекрачите чертата. А трябва да сте много смел или страшно глупав, за да го направите. Телецът е змия удушвач. И след като ви съсипе, ще ви забрави.

Близнак

Силфидата на зодиака

Знаете ли какво е силфида? Въздушен дух, който не може да бъде уловен дори и в името на истинската любов. Отнемеш ли му крилата - загива. Нещо такова са и жените Близнаци, само че без онази част със загиването. Ако все пак я уловите, ще разберете, че май не си е струвало. В един момент е пеперудка - бъбри и се кикоти, прелита от цвят на цвят и флиртува, в следващия се превръща в белобрад учен и чете книги за квантовата механика.

Рак

Знае ви паролата

Семейството е номер едно за нея, затова не сключвайте брак със съвсем млада жена Рак. Тя вероятно ще бъде движена от инстинкта си за гнездене, а не от любов. Щом се обвържете, ще ви обсеби. Ще иска да ви промени. Доста е злопаметна, но помни само вашите прегрешения. Така че подгответе се за дълги дни, в които не ви говори, за да ви накаже. Не вижда защо да не ви пребърква джобовете или компютъра. На бас, че ви знае всички пароли!

Лъв

Не ти късаш с нея!

Най-трудно е да скъсаш с Лъвица. Ало?! Не сте ли наясно, че с нея не може вие да скъсате? Тя казва кога и как става раздялата. Опитайте се да й биете шута и ще разберете, че тя всъщност е любовта на живота ви. И вие на нейния. Ама напоследък се била държала с вас като с кученце и се срещала с други мъже? Няма такова нещо, сторило ви се е! От любов го е правела. Има силно собственическо чувство, затова се примирете с мисълта, че сте нейна вещ.

Дева

Аптекарка, а не жена

Ако всички оплаквания от Девите бъдат записани, може да издадем двутомник. Непоносима е придирчивостта им към вас. Фактът, че са два пъти по-взискателни към себе си, не ги прави по-приятни за съжителство – напротив, от това стават по-нервни. Това, че ще живеете в аптека, може да се преглътне. Но че ще трябва да работите като чистач на тази аптека на 4-часова смяна - тя ще поеме останалите 20 часа от денонощието, ето това едва ли ще ви хареса.

Везни

Харчи много

Да бъде или да не бъде… Всъщност няма да я бъде! Вашата връзка с Везна е обречена, ако сте рационален и директен човек, който мрази увъртанията. Например Дева. Първо, Везната има склонността да се скатава. Ако нещо от домашната работа не й изнася, не очаквайте да го свърши, дори и да е обещала. Второ, много е влюбчива и нищо чудно са се окажете неизгодният ъгъл в тъпоъгълен триъгълник. И харчи много, защото обича красивите дрехи, коли и вещи.

Скорпион

Коварна пепелянка

Коварна и заядлива пепелянка е галеното име на жените Скорпиони. Дърлят се, но не от любов към спора като Водолеите, или защото обичат да мърморят като Девите и Раците. Правят го от злоба. Когато наистина искат да постигнат нещо, не мрънкат, а действат подмолно и с манипулации. Но щом я обичате, ще търпите! И няма да поглеждате към друга, защото са големи ревнивки. Какво добро да кажем за тях: верни и страстни любовници са.

Стрелец

Гърмяща змия с шизофрения

Тя няма да се прилепи към вас. Ако ви стиска да я следвате, ще ви приеме. Обича да има другари, когато скача в пропасти, язди глигани и кара ролери по релсите на влака. Ако някое от хобитата й не ви изнася, трябва само да изчакате. Жената Стрелец ги сменя като носни кърпички. Казват, че така прави и с мъжете. Опасна е като гърмяща змия с шизофрения. Добрата новина е, че не е нужно да й свирите на флейта - тя не държи да я наричате “мило” и да й гукате любовно.

Козирог

Боа, погълнала слон

Попитали жената Козирог: “Как се яде цял слон?” “Хапка по хапка”, отвърнала тя. И вас ще ви нагъне хапка по хапка. Или пък наведнъж - като боа, погълнала слон. Ако сте заможен и високопоставен мъж в разцвета на своите сили, имате шанс да станете нейна плячка. От една страна, това не е зле. Щом станете “от нейните хора”, ще попаднете под доживотната й опека. Ако не й противоречите и сте послушни, може да си живеете добре с нея.

Водолей

Ледената кралица

От любовната връзка с жена Водолей лъха хлад като от двореца на Ледената кралица. Поне в началото. Тя не се издава дори и да обича. Не понася излияния или твърде романтични лиготии. Не робува на нито едно човешко правило или табу. Изобщо - ни се води, ни се кара. Просто си върви по пътя, без да се интересува дали я следвате. Ако не сте на интелектуалното й ниво, изчезвайте, преди да ви е отръскала като нещо мръсно от дрехата си.

Риби

Русалка с отровни зъби

Най-женствените жени, най-примамливите риби в любовното море са дамите, родени под знака на Риби. Та са като русалкови вампири, които ви примамват само за да впият отровни зъби в шията ви или за да ви удавят в сълзите си. Но няма да го направят от злост, а защото са изконно нещастни. Страдат от това, че са така крехки и безпомощни, защото животът е тежък и май не ги обичате достатъчно. Но най-вече заради климата и нечистотиите на тази планета

Източник: http://www.trud.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини