От х:

Днес в x:

Националният тур на Георги Христов „Изгарям” идва в Пловдив

Респект. Уважение. Възхищение. Благодарност. Признание. Щастие…Такива чувства се преплитаха у почитателите на изпълнителя, които изпълниха до краен предел залите при провеждането на първите концерти от Националния му тур`2015 - "Изгарям". Феноменална еуфория и огромен успех съпътстваха най-големия и неповторим глас в българската поп музика при срещите му с публиката в Пазарджик, Разград и Търговище, където той вече представи заедно с бенда си "Черно и бяло" своята нова концертна програма и актуалния си албум "Изгарям".

Убедени, че са присъствали на правилния концерт, на излизане от залите хората коментираха, че са заредени със страхотна енергия и положителни емоции за много време напред, че Георги Христов е единственият певец, за когото пътуват до други градове, за да присъстват на концертите му в страната, че за тях срещата с "изкуството и божествения му глас винаги означава толкова много щастие"... Самият Георги Христов написа в официалната си страница във Фейсбук след първите концерти от пролетния лъч на турнето му следното: "БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОИ ПОЧИТАТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ ОТ ПАЗАРДЖИК, РАЗГРАД И ТЪРГОВИЩЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ, ЗА АПЛОДИСМЕНТИТЕ, ЦВЕТЯТА, УСМИВКИТЕ! НАПРАВИХТЕ МЕ БЕЗУМНО ЩАСТЛИВ! ВИНАГИ ВАШ: ГЕОРГИ ХРИСТОВ."

Турне`2015 "Изгарям" ще мине и оттук през следващия месец. Почитателите на певеца в Пловдивско ще могат да го видят и чуят на 3 юни на лятна сцена "Орфей" от 19.00 ч. Билети могат да се намерят в Билетен център пред Община Пловдив.

Албумът е удивително богата колекция от разнообразни музикални композиции и от теми - за търсената любов, за болката, която причинява, за нейната стихия и за разрушителната й сила, за причините да продължиш напред, за всички чувства и емоции, обединени в пламенното "Изгарям" - така подходящо да охарактеризира артиста Георги Христов - горящ в музиката, във всичко, до което се докосне. Певецът вече представи три сингъла от него - заглавното парче "Изгарям", новата версия на хита си "Кой каквото прави..." и умопомрачителната балада "Сбогом", които се възприемат фантастично на концертите.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини