От х:

Днес в x:

Spice Girls се събраха с Ева Лонгория

Spice Girls се събраха практически в пълен състав на рождения ден на Дейвид Бекъм. Виктория Бекъм пусна в Instagram няколко снимки. На тях липсва Мел Би, но пък сред "спайските" е Ева Лонгория. Според The Telegraph, на партито в Маракеше бившите участнички в Spice Girls изглеждат, сякаш групата се събира отново.

Мел Си, Джери Холиуел и Ема Бънтън присъстваха на празника на звездното семейство Бекъм. Ема, джери и Мел Би имат солова кариера и множество ангажименти, но поддържат връзка. По думите на Ема - те обожават съвместните има участия, последното - през 2012 год. на оломпиадата в Лондон. Според скорошно изказване на Бънтън, единствената причина, която може да попречи "спайските" да излезат заедно на сцената, е съгласуването на натоварените им графици.

По-рано в този смисъл се произнесе и Мел Би, която посочи, че 20-годишния юбилей на групата е добър повод за съвместно турне или албум.

Сингълът на Spice Girls Wannabe ипостави преди две десетилетия началото на славата на Spice Girls. Групата има над 60 млн. продадени албуми и 9 суингъла, които са били №1 в британските класации. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини