От х:

Днес в x:

Сватбарка прегази 19-годишен със скутер на Боляровско шосе

Това останало от скутера след зверския сблъсък на пътя за Болярово

Водачка на Опел Астра с хасковска регистрация буквално разглоби скутер и водача му, след като го засече на Боляровско шосе, непосредствено до сватбения салон там. Катастрофата е станала малко след 18 часа днес в разгара на бурно сватбено тържество, част от което е била явно дамата. При маневра за излизане от отбивката за салона тя засякла идващия откъм Болярово моторист, който връхлетял върху шофьорската й страна. Скутерат буквално се разпарчетосал от сблъсъка с по-тежкия автомобил, а моториста прелетял над предния капак, не преди тежко да удари главата си в предното панорамно стъкло. От удара във возилото и последващия тежък сблъсък с асфалта, момчето е направо потрошено-има счупване в основата на черепа, раздробен таз и тежка травма на белия дроб. Веднага след направения скенер в болницата е настанен в хасковския ОАИЛ за стабилизация и лечение. Добрата новина е, че на скенера не се е забелязал мозъчен кръвоизлив.


Пострадалият е на 19 години и се казва Ибрахим Горунов от Хасково. Все още няма яснота с каква скорост се е движил по пътя, въпреки че екип следователи се скъсваха да замерват мястото на катастрофата. От разхвърчалите се на голямопространство части и изтекло масло не можеше да се различи спирачен път или поне такъв, който да е пресен. Макар че го броят за контактен, Ибрахим нито говори, нито реагира на повиквания, камо ли да отговаря на въпроси за обстоятелставта довели до катастрофата.


Макар и незасегната, водачката на Астрата бе още по-несловоохотлива. Заградена от една дузина сватбари и приятели, тя не бе допусната до каквито и да е въпроси, като самата прояви видима неохота да дава каквито и да е обяснения. За катастрофата, все едно не се е случила, не говореха и многобройните хора изсипали се от салона, макар те да са били и най-близко до инцидента, а някои и директни очевидци. В неведение изглеждаха и полицаите, или поне така твърдяха. Близо час по-късно се оказа, че още не била взета алкохолна проба на шофьорката. Или поне така твърдяха униформените. Кой крив кой прав ще се разяснява на несведующите в утрешния полицейски бюлетин. През това време последната жертва от войната по хасковските пътища ще бере душа в хасковското интензивно, съпътстван от молитвите на близките си да оцелее.


Г.Христов

Сблъсъкът станал в близост до сватбения салон до най-скоростната хасковска улица
Там в момента имало сватба
А Астрата излизала от нея
Водачката на леката кола не пожелада разясни какво се е случило
Вместо нея говореше колата й
Потърпевшият Ибрахим бе откаран в тежко състояние в хасковския ОАИЛ
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ве
    венко ангелов
    19 -2
    22:43, 3 май 2015
    А за пиклата какво да говорим Вземат книжки коий знае как бащите им купят коли и те могат се перчат че дори говорят по телефона и кормуват Гледаш и се чудиш тя не може задника си да обърше обаче наперена с кола дрислата
Последни новини